REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį viso pasaulio futbolo sirgalių akys kryps į Madridą. Naujajame Madrido „Atletico“ stadione „Wanda Metropolitano“ vyks Čempionų lygos finalas, kuriame kakta į kaktą susirems du Anglijos „Premier“ lygos klubai.

Šeštadienį viso pasaulio futbolo sirgalių akys kryps į Madridą. Naujajame Madrido „Atletico“ stadione „Wanda Metropolitano“ vyks Čempionų lygos finalas, kuriame kakta į kaktą susirems du Anglijos „Premier“ lygos klubai.

REKLAMA

Kad patektų į finalą, abi ekipos nuėjo tikrą kryžiaus kelią ir paneigė net didžiausių skeptikų prognozes. Kurią ekipą šeštadienį – Jurgeno Kloppo „Liverpool“ ar Mauricio Pochettino „Tottenham“ – labiau palaikys ant minkštų sofučių prie televizijos ekranų ir sporto baruose įsitaisę lietuviai bei šalyje žinomi žmonės?

Dažniausiai nė vienos komandos sezono metu nepalaikantys futbolo aistruoliai, finalų metu renkasi autsaiderių ekipą. Tiesa, jei „Liverpool“ gerbėjų Lietuvoje galima rasti ne vieną šimtą, Londono „Tottenham Hotspur“ klubas didele sirgalių armija Lietuvoje pasigirti negali. Vienas žinomiausių „Tottenham“ sirgalių Lietuvoje, komikas Paulius Ambraevičius įsitikinęs, kad jo palaikomai vienuolikei nėra ką prarasti, todėl būtent jie šeštadienį galės vadintis stipriausia Senojo žemyno klubine ekipa.

Pauliaus Ambrazevičiaus komentarą žiūrėkite:

Krepšininkas Donatas Motiejūnas teigė nesantis didelis šių futbolo klubų gerbėjas. Visgi finale jis rinksis bukmekerių ir futbolo ekspertų autsaidere laikomą Londono klubą. Jis savo draugams taip pat ketina siūlyti susilažinti iš kelių eurų, kad finalą stebėti būtų smagiau.

REKLAMA
REKLAMA

Donato Motiejūno komentarą žiūrėkite:

Didelis Anglijos „Premier“ lygos gerbėjas, portalo tv3.lt vyr. redaktorius Artūras Anužis šiame finale taip pat neliks nešališkas. Nors angliško futbolo fronte jis visa širdimi palaiko ir nepraleidžia nė vienerių „Southampton“ rungtynių, šįkart jis rinksis Jurgeno Kloppo kariauną, kurio žaidimas jį sužavėjo dar pernai metais, „raudoniesiems“ įsigijus Egipto princu pravardžiuojamą Mohamedą Salah.

REKLAMA

Artūro Anužio komentarą žiūrėkite:

Lietuvos futbolo balsas Nerijus Kesminas prognozuoja, kad dauguma lietuvių finale rinksis pajėgesniu laikomą Liverpulio klubą.

„Manau, kad dauguma palaikys „Liverpool“, bet tikrai pažįstu ir tokių, kurie bus „Tottenham“ pusėje. Vis tik, Liverpulio klubas labiau glamūrinis, turi įdomesnę ir tvirtesnę istoriją, turi ir gerbėjų, kurie komandą palaiko 20-30 metų, tai svertas bus pakyrpęs į „raudonųjų“ pusę“. „Prognozuoti nepriprognozuosi, bet jei „Liverpool“ anksti įmuš, tai gali būti ir 3:0“, – finalo su nekantrumu laukia komentatorius.

REKLAMA
REKLAMA

Pats Kesminas finale norėjo išvysti kitokius klubus, todėl jam šis finalas – šiokia tokia staigmena.

„Nepasirinksi. Galbūt man, vertinant subjektyviai, būtų smagiau matyti „Liverpool“ ir Amsterdamo „Ajax“ dvikovą, nes futbolą jie šiemet demonstruoja patraukliausią. „Liverpool“ ir „Tottenham“ – puikiai viena kitą pažįstančios komandos, išsilukštenusios viską, ko gero, ką įmanoma. Taktinių žaidimų „Liverpool“, manau, nežais, nes to jie tiesiog nemoka. Turėtų būti įdomu. Vis dėlto, tiems gerbėjams, kurie domisi Italijos, Ispanijos ir Vokietijos futbolu, tai toks finalas užknisa. Bet kas jame yra, tas jame ir turi būti“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pridera tikram komentatoriui profesionalui, Nerijus finale bus už gražų futbolą.

„Nieko nepalaikau, bet manau, kad „Liverpool“ laimės, nes tai yra geresnė komanda. „Tottenham“ vyrukai sėkmės kreditą per visą sezoną jau iššaudė. Žinoma, negali pykti, įvarčių vien sėkmė neįmuša, tam reikia ir charakterio. Bet pati sėkmė šiemet į „Tottenham“ atsisukusi veidu 10 iš 10 atvejų. Bijau, kad 11-o karto gali ir nebūti“.

Nerijaus Kesmino komentarą žiūrėkite:

Šį susitikimą šeštadienį 21.45 val. stebėti bus galima per „TVPlay Sports“ kanalą ir per vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų