REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia kitą savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia kitą savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite su draugais ir naujais pažįstamais. Geras laikas mokytis, plėsti akiratį. Taip pat puikus metas neskubant bet ir nieko nelaukiant imtis svarbių darbų namie. Lydės sėkmė siekiant finansinės naudos.

Jautis. Būsite atsipalaidavę, linksmi, kūrybiški, mielai skleisite savo asmeninį žavesį aplink. Nebus keista, jeigu ir jausmai turės priežastį atsiskleisti. Sėkmė lydės tvarkant piniginius reikalus, siekiant finansinės naudos, bet naujovių šioje srityje geriau imtis nuo antradienio.

Dvyniai. Būsite labai linksmi, išradingi, tačiau noras kibti į visokius reikalus praeis dar savaitės pradžioje. Tik viena sritis pasidarys dar svarbesnė nei iki šiol – finansinė. Metas siekti piniginės naudos pasidarys dar geresnis, gali atsirasti puikių progų neatkreipiant dėmesio gauti papildomos naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite energingi, veiklūs, daug nedelsdami kibsite į visus jums svarbius darbus. Savaitės pradžioje sėkmė ims lydėti tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Ateis palankus metas tvarkyti biurokratinius reikalus. Antroje savaitės pusėje gali būti ir finansinės naudos.

REKLAMA

Liūtas. Būsite atviri, smalsūs, daug bendrausite, plėsite savo akiratį. Puikus metas aptarti reikalus su artimais draugais, ir net imtis bendros veiklos tiesiog dabar, nuo antradienio. Darbe sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio ir patogumų kūrimu.

Mergelė. Atrodo, teks padirbėti – darbe, profesijos srityje veiklos bus nemažai, o nuo antradienio ateis ir labai geras metas imtis naujų darbų ar sumanymų. Iš poilsinių kelionių patogiau grįžti ne į jas vykti, bet ir vykstantiems pasidžiaugti bus kuo. Įdomių pasiūlymų gali pateikti artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali padaugėti darbo darbe, profesijos srityje. Tačiau vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, dėl to smarkiai nenuvargsite. Geras metas kelionėms, dalykiniams ryšiams su užsieniu, o po savaitgalio jis pasidarys labai tinkamas maloniai poilsinei kelionei.

Skorpionas. Darbe veiklos ne per daugiausia, namie irgi viskas savo vietose, tad liks laiko užsiimti savo pomėgiais arba tiesiog dažniau pailsėti. Geras metas su kuo nors taikytis, žinoma, jei tik reikia. Taip pat geras jis dalykiniams ryšiams su užsieniu bei rinkti reikalaingas žinias apie būsimas keliones.

Šaulys. Dabar svarbūs bus asmeniniai ryšiai, ypač dalykiniai – juos palaikyti, puoselėti gali būti paprasčiausiai naudinga. Gali būti, kad prie jų visai netolimoje ateityje prisidės ir asmeniniai santykiai. Darbe kiek daugiau darbo atsiras tiktai savaitės pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Ši savaitė gali apdovanoti labai naudingais susitikimais, pokalbiais ir užsimezgusiais dalykiniais ryšiais – beliks tiktai juos palaikyti. Taip pat tęsiasi palankus laikas smagioms pramogoms, sektųsi ir asmeninė kūryba. Geras metas rūpintis sveikata.

Vandenis. Metas labai linksmas ir smagus, dovanojantis pramogas ir gerą nuotaiką – beliks tik gausiomis progomis tinkamai pasinaudoti. Labai geras metas ir tiems, kurie stengiasi namus daryti patogesnius ir gražesnius. Tik reikia žinoti, kad jis eina į pabaigą.

Žuvys. Gali būti, kad daug dėmesio ir laiko paprašys namai, šeimos reikalai – jų imtis arba juos tęsti metas labai geras. Taip pat dabar gali būti ir nemažai smagių pramogų – ir sportinio tipo, ir reikalaujančių proto miklumo bei iškalbos. Bet šių savybių tikrai nestokosite, tad ir aplinkiniams įspūdį darysite puikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų