REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
 „ŽM studijos“ gimtadienis (nuotr. Donatas Vaičiulis)

Retai viešumoje pasirodanti buvusi Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova vakar prabangiame vakarėlyje nustebino Klaipėdos publiką.

23

Retai viešumoje pasirodanti buvusi Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova vakar prabangiame vakarėlyje nustebino Klaipėdos publiką.

REKLAMA

Kartu su dainininke Egle Jakštyte jos buvo uždaro renginio viešnios, rašo pranešime spaudai.

Eleonora Sebrova rinktinei publikai dovanojo tris lyriškas dainas, prieš tai itin kruopščiai pasirūpinusi, kad trumpo jos pasirodymo įspūdis būtų kuo ryškesnis. Dainininkė Eglė Jakštytė žavėjo seksualiu įvaizdžiu ir puikiu nusiteikimu – pagal jos dainas publika tiesiog šėlo.

Vakar vakare pačioje Klaipėdos širdyje buvo švenčiamas „ŽM studijos“ vienerių metų gimtadienis. Į Teatro aikštėje įsikūrusios studijos vakarėlį buvo galima patekti tik su kvietimais. Atvyko itin išsipusčiusi kviestinė publika.

Tarp svečių – retai vakarėliuose sutinkamas žymus tatuiruočių meistras Danielius Djačkovas su žmona Gintare, trenerė Rasa Vilkienė, dizainerė Modesta Šukė, verslininkas Juozas Tubinas, renginių vedėjas Giedrius Gustas, garsus kirpėjas-stilistas Jurijus Levcenkovas, „FUMparFUM“ studijos kūrėjai, balerina ir modelis Neda Šerniūtė, pasiturintys studijos klientai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors vakarėlis prabangus ir uždaras, renginio tikslas – itin kilnus. Pirmąjį gimtadienį švenčiančios studijos įkūrėja Živilė Mažeikaitė svečių prašė nenešti dovanų, o paaukoti Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centrui. Surinktos lėšos dar skaičiuojamos. Vakarėlio metu naują savo kolekciją „Fighting Soul“ pristatė drabužių dizainerė Modesta Šukė, po pristatymo viešai pranešusi, kad išsikrausto dirbti ir gyventi į Kauną.

„ŽM studijos“ gimtadienyje pasirodė šokėjai „Motus Imperium“. Renginį itin charizmatiškai vedė radijo stoties laidų vedėjas Vilius Regalas, sužavėjęs vakarėlio merginas ir dalinęs labai vertingus renginio rėmėjų prizus, kurių buvo ne viena ir ne kelios dešimtys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų