REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio horoskopas daugumai Zodiako ženklų rodo produktyvią dieną. Sužinokite kokia ji bus jūsų Zodiako ženklui:

Penktadienio horoskopas daugumai Zodiako ženklų rodo produktyvią dieną. Sužinokite kokia ji bus jūsų Zodiako ženklui:

REKLAMA

Avinas

Gana darbinga diena, tik nerimausite dėl augančios konkurencijos. Galbūt keisis planai, susiję su komandiruote, bendradarbiavimu ar kt., arba pradėsite remontą, ir tai kels rūpesčių.

Tauras

Šiandien būsite nusiteikę ginti savo pozicijas bei tiesas, nenusileisti jokiems priešininkams. Kategoriškų pareiškimų, skubotų išvadų verčiau venkite, nes bus nesmagu, jeigu vėliau teks keisti nuomonę.

Dvyniai

Tikriausiai pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali kažkiek kainuoti. Gali būti apmaudu, kad jums tenka daugiausiai darbuotis, o kiti tik kažko reikalauja.

Vėžys

Aktualūs bus mokslo, kultūros, finansų arba su užsieniu susiję reikalai. Įvertinkite galimas perspektyvas. Neignoruokite ir antrosios pusės poreikių bei prašymų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien pravartu imtis to, kas būtina ir neatidėliotina. Energijos antplūdis leis daug nuveikti. Pasitikėkite savimi ir nelaukite nei pritarimų, nei paskatinimų. Greičiausiai rezultatą pasieksite patys.

REKLAMA

Mergelė

Labai intensyvi diena, nė minutėlės atokvėpio. Nusimato renginiai, pristatymai. Palanku spręsti organizacinius klausimus. Galite atnaujinti seną draugystę, simpatiją.

Svarstyklės

Šiandien labiau tiktų užimti stebėtojo poziciją, negu aktyviai reikštis. Nesiimkite sunkių darbų. Blaiviai įvertinkite savo santykius su kitais žmonėmis, galbūt jie paremti iliuzijomis ir gali lemti nesusipratimus ateityje.

Skorpionas

Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, kildavo aršių ginčų, jautėsi interesų konfliktas, šiandien turėtų pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą. Vis dėlto turtiniuose reikaluose reikalingas budrumas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aktualūs bus piniginiai ir nuosavybės reikalai. Tikriausiai labai norėsis atokvėpio nuo darbų, nors nedidelių pramogų. Galite nusipirkti naują stilingą drabužį ar papuošalą. Vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą.

Ožiaragis

Tikriausiai turėsite kontaktų su žiniasklaida arba šiaip būsite smalsesni nei paprastai. Bus didelis noras ir paplepėti, ir kitų paklausyti. Bėda ta, kad galite leptelėti ką nors nederamo ir tuo pakenkti sau arba kitiems.

Vandenis

Galite patirti gundymus arba atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, gali tekti pakrapštyti piniginę. Neverta itin tikėti gandais ir bauginimais. Tačiau kritiką vertinkite rimtai.

Žuvys

Degte degsite noru parodyti, ką sugebate tiek profesinėje veikloje, tiek sporto, kūrybos ar meilės srityje. Galite suintriguoti priešingos lyties atstovą. Tačiau dėl romantiško intereso gali kilti problemų šeimoje arba jūsų piniginėje.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų