REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis bus kupinas iššūkių, prognozuoja žvaigždės, tad šiandien būkite atidesni, geriau apgalvokite savo veiksmus.

Ketvirtadienis bus kupinas iššūkių, prognozuoja žvaigždės, tad šiandien būkite atidesni, geriau apgalvokite savo veiksmus.

REKLAMA

Avinas

Smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti nemalonumu, tad kad ir kuo užsiimsite, pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, daiktų, dokumentų tvarkai, mat jie gali pasimesti.

Tauras

Geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų. Juridines bei finansines problemas geriau atidėti rytdienai. Nepatartina aiškintis meilės santykių ar šeimos biudžeto, ryt būsite išmintingesni ir rasite geresnį sprendimą.

Dvyniai

Gali tekti paskubomis spręsti draudimo problemas, reikalauti grąžinti skolą (ypač iš draugo). Išaugs konfliktų su kolegomis tikimybė, būkite atsargesni vairuodami. Bus geriau, jei šiandien reikalus vilkinsite, atidėsite.

Vėžys

Ne viskas auksas, kas mums patinka. Galimi netikėti pasiūlymai: dalykiniai, asmeniniai, romantiški iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti daug dėmesio. Būkite nuoširdesni su savo vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Darbo tempai, įtampa didės, tiesa, jėgų, ištvermės irgi nemažės. Būkite atidesni tėvams, pasaugokite jų ramybę ir sveikatą.

Mergelė

Tai pavojinga diena, kai atrodo, jog viskas gerai, tačiau reikalui įpusėjus netikėtai paaiškėja, kad atsidūrėte aklavietėje. Negeras laikas žengti atsakingą žingsnį, prisiimti atsakomybę, geriau niekuo nerizikuoti.

REKLAMA

Svarstyklės

Sunkokas laikas, aplinkybės gali versti aklai priimti svarbų sprendimą. Vis dėlto pasistenkite itin atsakingą reikalą atidėti.

Skorpionas

Nors jausitės stiprūs, labai nepasikliaukite savo jėgomis ir išmanymu: nerizikuokite savo vardu, įtaka. Nereikia užsispirti. Likite labiau diplomatiški bendraudami su už save viršesniais, vyresniais asmenimis.

Šaulys

Piniginius, turto reikalus atidėkite rytdienai. Tai netikusi diena ir sandoriams pasirašyti, investuoti pinigus, ypač į reikalą, susijusį su kelione ar užsieniečiais.

Ožiaragis

Bumerango metas, tad reikėtų labiau galvoti, ką ir su kuo kalbate. Pasisaugokite pavyduolių, nes jie gali imti liežuvauti, net kurstyti prieš jus. Nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais žmonėmis, ypač jei teks keliauti.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nekoks laikas veiklai. Jei darbe nenorite sulaukti kritikos, priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų dėmesio, tyliai atlikite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijų.

Žuvys

Svarbu vengti avantiūrų, ypač sprendžiant piniginius, turto reikalus, taip pat siekti gerai nuteikti aplinkinius. Netikęs laikas užmegzti romantiškas pažintis, aiškintis santykius su mylimu asmeniu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų