REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį kai kurie zodiakų ženklai bus priversti pamiršti dvasinę ramybę. Provokuos sudėtingos situacijos. Skaitykite kaip seksis jums: 

Antradienį kai kurie zodiakų ženklai bus priversti pamiršti dvasinę ramybę. Provokuos sudėtingos situacijos. Skaitykite kaip seksis jums: 

REKLAMA

Avinas

Namuose stigs ramybės. Galimas netikėtumas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros, privers elgtis neįprastai. Galbūt emocinių ir fizinių stabdžių neturės artimas žmogus ir jums teks ištverti aštrius nepasitenkinimo protrūkius, skandalus.

Tauras

Kils noras rizikuoti, eksperimentuoti. Vilios romantika, pramogos. Reikėtų vengti aferų. Netikėtų rūpesčių gali sukelti vaikai arba draugai, pažįstami.

Dvyniai

Gali būti, kad šiokių tokių rūpesčių sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kolegomis, klientais. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Tikriausiai pats metas kažką pakeisti.

Vėžys

Būsite labai išrankūs, jautriai reaguosite į kiekvieną smulkmeną. Galite leistis į abejotiną avantiūrą, manipuliuoti kitais. Galimas meilės nuotykis, spontaniškas susižavėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasižymėsite seksualumu ir darbštumu. Kita vertus, per didelis azartas gali jus įvelti į problemas. Turbūt pasijusite nelabai maloniai, jei teks aiškintis dėl sukeltos techninės problemos, pažeistų kitų žmonių teisių ar interesų.

REKLAMA

Mergelė

Galima žinia iš oficialios institucijos. Verčiau neignoruokite naujų planų bei aplinkinių rodomų iniciatyvų. Išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione susiję reikalai.

Svarstyklės

Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba skubotai diegiamos naujovės, ir tai turbūt išmuš jus iš vėžių. Galbūt vertėtų pasitarti su specialistais.

Skorpionas

Atrodo, nebus nieko, kas šiandien galėtų stoti jums skersai kelio. Būsite linkę rizikuoti ir jums gali pasisekti. Visgi kažkas gali jus pergudrauti, sužaisdamas jūsų ambicijomis.

Šaulys

Jūsų nuotaika ir savijauta gali būti nekokia. Optimizmo laipsnis sumažės dar labiau, jei pasipils priekaištai iš artimiausių žmonių. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikrąsias vertybes, sulaikyti nuo to, ką numatėte.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien būsite itin aktyvūs ir fizine, ir protine, ir emocine prasme. Per didelis greitis ir ekscentriškumas gali sukelti tam tikrų rizikų. Yra pavojus susižeisti ar sužeisti kitą žmogų.

Vandenis

Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sandorį. Tačiau galite gauti ir abejotiną pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti.

Žuvys

Diena gali pažerti lemtingų sutapimų, įvykių ir atsitiktinumų. Noriai bendrausite su aplinkiniais, megsite naujas pažintis. Išaugs jūsų kūrybinės galios, o prabudęs intuityvusis avantiūrizmas suteiks drąsos jų įkūnijimui.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų