REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Skandalingais santykiais išgarsėjusi Aršauskienė švyti

Santykių krizę išgyvenusi Eglė Aršauskienė (23) viešumoje pasirodė be antrosios pusės, tačiau iš jos veido nedingo šypsena. Nepaisant to, kad jos gyvenime buvo daugybė sunkumų, ji kaip visuomet atrodė nepriekaištingai.

21

Santykių krizę išgyvenusi Eglė Aršauskienė (23) viešumoje pasirodė be antrosios pusės, tačiau iš jos veido nedingo šypsena. Nepaisant to, kad jos gyvenime buvo daugybė sunkumų, ji kaip visuomet atrodė nepriekaištingai.

REKLAMA

Reikia sutikti, kad to galėtų Eglei pavydėti kiekviena moteris. Net ir sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis, ji sugeba spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir moteriškumu.

Ne - injekcijoms

Dauguma moterų trokšta turėti lygią ir skaisčią odą. Žinoma moteris atskleidė, kokiomis grožio procedūromis mėgsta pasilepinti. „Nesu ta, kuri skiria žiauriai daug pinigų grožio procedūroms, kosmetologų paslaugoms.

Namie naudoju paprasčiausias kaukes: valomąsias, drėkinamąsias. Pas kosmetologę apsilankau kartą į metus. Nesidarau kažkokių specialių injekcijų“ , - savo nepriekaištinga oda džiaugiasi moteris. Taip pat pridūrė, kad niekada neeksperimentavo ir niekada nesigamino veido kaukių namų sąlygomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tęsdama pokalbį apie savo grožio ritualus, moteris teigia, kad palaikyti sveiką odą jai padeda – vanduo. Per dieną išgeria bent po du litrus. Siekiant išlaikyti nepriekaištingą odą, moteris, renkasi naudoti profesionalius kremus. Dekoratyvinė kosmetika - minimaliai

REKLAMA

Na, o paslėpti minimalius veido odos trūkumus, naudoja dekoratyvinę kosmetiką, tačiau labai minimaliai. „Darbo dienom tikrai nesidažau daug, nes mano oda yra tikrai geros būklės“ , - teigia ji.

Sveikas gyvenimo būdas

Lygia ir skaisčia oda galinti pasipuikuoti žinoma moteris, taip pat daugumai moterų pavyda kelia ir nepriekaištinga figūra, kurios palaikymui neskiria daug dėmesio. „Šiuo metu nesportuoju. Kiek skiriu laiko sportui – priklauso periodais.

Esu gyvenime daug sportavusi, todėl mano figūra yra išlikusi. Man nereikia žiauriai daug plušėti sporto salėje“ , - kalba ji. Taip pat, moteris ir nesilaiko jokių specialių dietų. Pasak jos, sau ji leidžia viską.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengiuos sveikiau maitintis, bet tai nėra mano gyvenimo būdas. Nesu super sveika, kad valgyčiau vien daržoves. Leidžiu sau viską, tačiau kartais prisižiūriu“ , - pasakoja Aršauskienė.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad sausio pabaigoje aukso žiedus sumainęs kriptomilijonierius Paulius ir Eglė sukūrė šeimą. Vis dėlto žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad po skandalingų santykių pradžios šeimoje kilo konfliktas.

Kovo 15-osios rytą P. Aršauskas praleido uždarytas areštinėje, jo dabartinė žmona Eglė skundėsi patyrusi neblaivaus sutuoktinio smurtą. Pora slapta susituokė sausio 23 dieną.

Vestuvės įvyko praėjus vos pusmečiui po skyrybų su buvusia žmona ir savo dukters mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų