REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusio Lietuvos krepšinio rinktinės nario Artūro Karnišovo karjera už Atlanto auga tarsi ant mielių.

Buvusio Lietuvos krepšinio rinktinės nario Artūro Karnišovo karjera už Atlanto auga tarsi ant mielių.

REKLAMA

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) žaidžiančios Denverio „Nuggets“ komandos generaliniu vadybininku dirbantis lietuvis gali turėti dar daugiau atsakomybės klube.

Garsus NBA analitikas Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad dabartinis „Nuggets“ operacijų prezidentas Timas Connelly veda rimtas derybas su Vašingtono „Wizards“ ekipa.

Anot žurnalisto, jau šią savaitę turėtų įvykti abiejų pusių susitikimas.

Skelbiama, kad Denverio komanda yra labai patenkinta T. Connelly atliekamu darbu, tačiau dėl šeimyninių aplinkybių jis rimtai svarsto pakeisti darbovietę.

Būtent šio specialisto dėka šiame klube atsirado tokie krepšininkai kaip Nikola Jokičius, Jamalas Murray ar Paulas Millsapas.

REKLAMA
REKLAMA

A. Wojnarowskis tvirtina, kad jam palikus „Nuggets“ klubą, operacijų prezidento darbus perimtų komandos valdžios palaikymą turintis A. Karnišovas.

Primename, kad Denverio ekipoje taip pat dirba ir kitas buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas Martynas Pocius, kuris užima operacijų partnerio pareigas.

Tuo metu Tomas Balčėtis yra klubo krepšinio strategijos ir analitikos direktorius.

Šiame NBA sezone „Nuggets“ komanda savo pasirodymą baigė Vakarų konferencijos pusfinalyje, kur po dramatiškos kovos 3:4 pralaimėjo seriją Portlando „Trail Blazers“ ekipai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų