REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Vilija Pilibaitytė-Mia (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Nors gražuolei Miai vos 35-eri, jos gyvenimas jau dabar kupinas tiek įvykių, dramų ir nutikimų, kad būtų galima rašyti knygą. Vis tik pati moteris šypsosi ir sako, kad gimė po laiminga žvaigžde, nes gyvenime gavo viską, ko norėjo ir apie ką svajojo. 

56

Nors gražuolei Miai vos 35-eri, jos gyvenimas jau dabar kupinas tiek įvykių, dramų ir nutikimų, kad būtų galima rašyti knygą. Vis tik pati moteris šypsosi ir sako, kad gimė po laiminga žvaigžde, nes gyvenime gavo viską, ko norėjo ir apie ką svajojo. 

REKLAMA

Dalinti interviu Miai – nesudėtinga užduotis. Ji tiek pripratusi tai daryti, kad drąsiai bendrauja tol, kol grimerė ryškina jos bruožus, o plaukų stilistė daro šukuoseną. 

Savarankiška nuo 17 metų

Su garsia moterimi bendravome tarptautinę šeimos dieną – būtent tada „Belmonte“ vyko serialo, kuris bus rodomas vasarą per TV3, įvaizdinės reklamos kūrimas.

Tą dieną Mia buvo kaip niekada atvira: „Šeima man yra svarbiausia ir tai net nekelia abejonių. Tai man buvo svarbu tiek tada, kai pati augau šeimoje, tiek vėliau, kai pati tapau mama.

REKLAMA
REKLAMA

Mano gyvenime tai įvyko labai anksti – aš nuo 17 kurstau židinį ir jau nuo tada drąsiai sakau, kad šeima – svarbiausia. Net nebuvo kada atsikvėpti ir pagalvoti kitaip“, – neslepia moteris.

REKLAMA

Vertina buvimą šeimoje

Nuo pat jaunų dienų Mia aktyviai koncertuoja, vis skuba, todėl smalsu, ar įmanoma viską suderinti ir suspėti?

„Kai buvo karjeros pikas, pats įkarštis, aš net nelabai supratau, kad mažai laiko skiriu šeimai, tačiau dabar, kai esu jau pakankamai subrendusi, suprantu, kas yra šeima.

Negaliu sakyti, kad visiškai atsiduodu šeimai, nes mes juk visi dirbame, siekiame karjeros, tačiau aš daug savęs atiduodu šeimai. Dabar daug labiau vertinu buvimą kartu su šeima“, – sako moteris.

Vis tik ji atvira – niekas jai niekada nėra prikaišiojęs, kad ji skiria per mažai laiko šeimai arba namams. „Mane visada artimieji palaikė. Mano norą siekti karjeros – taip pat. Niekam net nekildavo klausimų, kad aš galėčiau ją mesti“, – neslepia Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Leidžia sūnui rinktis

Bėgdama tarp filmavimų ir koncertų, moteris randa laiko ir savo sūnui, kuriam jau – 18. „Aš esu ta mama, kuri leidžia apsispręsti sūnui, ką jis nori veikti.

Į mano sprendimus tėvai niekada nesikišo, leido man spręsti, ko aš noriu, todėl stengiuosi taip pat elgtis ir su savo sūnumi. Manau, kad paties žmogaus atsakomybė yra svarbiausia“, –paaiškina pašnekovė.

Ji džiaugiasi ir didžiuojasi savo sūnumi. Prisimindama jo paauglystę, Mia neslepia: „Būta sunkių etapų. Paauglystė gana sudėtingas etapas visiems, tačiau mano sūnus nėra sunkus vaikas.

Nebuvo taip, kad jis vaikštinėtų naktimis, rūkytų už kampo, todėl man, kaip mamai, tais klausimais buvo ramu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu mano sūnus atsitraukė nuo sporto, su kuriuo norėjo sieti gyvenimą, tačiau aš jam leidžiu rinktis tai, ko pats nori.“

Gimė po laiminga žvaigžde

Šiuo metu Mia aktyviai koncertuoja ir yra populiarios laidos „Prieš srovę“ korespondentė. Vis tik ji savo darbus vadina pomėgiais ir sako, kad būtų sunku išskirti vieną veiklą.

„Esu gimusi po laiminga žvaigžde. Gyvenime teko patirti viską, ką norėjau – ir dainuoti, ir vaidinti, ir vesti laidas.

Man visada reikėjo televizijos. Televizija man yra labai svarbi. Atsidurti kitoje barikadų pusėje visada norėjau.

Dabar su pašnekovais, kurie yra ir draugai arba pažįstami, kalbame tokiomis temomis, apie ką anksčiau nebuvome kalbėję. Vis tik aš labai stengiuosi pajusti, kada pašnekovui malonu kalbėti, ir kada jau gana.“, – sako Mia.

REKLAMA

Naujas serialas „Atsargiai! Merginos“ TV3 ekranuose pasirodys vasaros pradžioje ir įtrauks į tikrą moteriškos draugystės, pavydo, intrigų bei meilės nuotykių sūkurį.

O komiškos situacijos ir šmaikštūs dialogai garantuos gerą nuotaiką žiūrovams. Serialas pasakos apie keturias merginas iš provincijos miestelio atvykusias į didmiestį. Jos skirtingos kaip diena ir naktis, tačiau tai tik dar labiau sustiprina jų draugystę.

Kartu merginos pramogauja, patiria santykių audras su vyrais ir siekia surasti tikrą meilę ir laimę dideliame mieste. „Ätsargiai! Merginos“ - nuo birželio 3 d. pirmadieniais -ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų