REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidento rinkimų finišo tiesiojoje konkurentų kova darosi vis karštesnė. Socialiniuose tinkluose plinta nuotrauka, kurioje Gitanas Nausėda užfiksuotas kavinėje kartu su valstiečių lyderiais Ramūnu Karbauskiu ir Stasiu Jakeliūnu.

Prezidento rinkimų finišo tiesiojoje konkurentų kova darosi vis karštesnė. Socialiniuose tinkluose plinta nuotrauka, kurioje Gitanas Nausėda užfiksuotas kavinėje kartu su valstiečių lyderiais Ramūnu Karbauskiu ir Stasiu Jakeliūnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pats G. Nausėda tvirtina, kad nuotrauka yra daryta seniai – 2016 m. Kandidatas į prezidentus įtaria, kad šitaip ji bando sukompromituoti konservatoriai ar Ingridos Šimonytės štabas.

REKLAMA

„Dėkoju oponentams, neišsigandusiems to vargo ir surinkusiems mano pastarųjų 3 metų fotografijų archyvą. Galbūt Lietuvai būtų geriau, jei tiek jėgų būtų skirta kūrimui, o ne mano asmeniui, bet tikriausiai to sunku tikėtis.

Ši nuotrauka daryta 2016 metais. Nuo to laiko buvau susitikęs su daugelio Lietuvos partijų atstovais. Matyt, ir su Gabrieliu Landsbergiu ne vieną mano nuotrauką turite.Kaip sakė po pirmojo turo mano oponentė, "dabar visos priemonės naudotinos", bet negi tik tiek tų propagandos priemonių teturite? Ir negi manote, kad jomis apgausite Lietuvos žmones?“.

REKLAMA
REKLAMA

PAPILDYTA 17.30

Apie nuotrauką pasisakė ir vienas iš nuotraukos herojų S. Jakeliūnas. Jis savo feisbuko paskyroje rašė, kad tuomet nenumanė, kad kalbasi su galimu Lietuvos prezidentu.

„Jei juo taps, tikiuosi, G. Nausėda savo darbe panaudos ką nors iš jam tuomet perduotos R. Shillerio knygos „Kvailių žvejonė“, kurioje rašoma ir apie bankus, ir apie politiką“, – rašė S. Jakeliūnas.

Juknevičienės kaltinimai Nausėdai

Apie G. Nausėdą kompromituojančios informacijos paskleidė ir konservatorė, Seimo narė Rasa Juknevičienė. Ji tvirtina, kad kandidatas į prezidentus esą elgėsi neetiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Prieš mūsų pirminius rinkimus aną rudenį, kai Ingrida dar nebuvo apsisprendusi, sulaukiau G. Nausėdos skambučio ir siūlymo susitikti. Gerai, apsidžiaugiau. Sutartoje vietoje kavinė nedirbo, tai radau tokią mažutę sušinę šalia. Gitanas atėjo, kiek nusivylė tokia kuklia aplinka, bet apsidžiaugė, kad jis galės atsisėsti nugara į langą ir niekas jo nepamatys. Ups, pamaniau! Ar aš kokia raupsuota, jei taip bijo, kad kas nepamatytų? Na, tiek to, kalbamės.

Buvo kalba dėl jo dalyvavimo mūsų praimariuose. Sako, duočiau savo pavardę, tačiau po skyrius nevažinėčiau, kampanijoje nedalyvaučiau. Mano atsakymas buvo paprastas - tokiu atveju jūs pralaimėsite. Vygaudas yra partijos narys, jį žmonės pažįsta. Ir tada - dar vienas ups! Išgirdau klausimą, ar negalima būtų Vygaudo išmesti iš partijos?

REKLAMA

Akimirką net nesugebėjau nieko atsakyti. Ne, sakau, apie tai net jokios kalbos būti negali! Atsisveikinome pakalbėję dar apie kažką...“, - socialiniuose tinkluose rašė R. Juknevičienė.

G. Nausėda tokias Juknevičienės kalbas vadina pramanais.

„Vienintelis tikras faktas tame, ką parašė p. Juknevičienė, - mūsų susitikimas buvo. Visa kita yra pramanai, pradedant neva nusivylimu kuklia susitikimo vietos aplinka ir baigiant klausimu dėl Vygaudo Ušacko išmetimo iš partijos. Ar tikrai verta iki to nusileisti, p. Rasa?

Ar tai yra, ką konservatorių deleguota kandidatė turėjo mintyje apie savo planus antrame ture, sakydama „visos priemonės naudotinos“? Užtikrinu Jus, kad bendrausime konstruktyviai, net jei Jūsų remiama kandidatė netaps prezidente.

Bendras valstybės interesas yra svarbiau už personalijas ir dėl to tikrai neverta užsiimti smulkiu melu“, - socialiniame tinkle rašė G. Nausėda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų