REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Agnė Jagelavičiūtė, Neringa Norbutaitė, Atlanta (tv3.lt fotomontažas)

Kultinė TV3 laida „TV Pagalba“ nuo 2002-ųjų tiesė pagalbos ranką visiems jos ieškantiems. Ilgamečiai TV3 eterio veidus keitė nauji, o senuosius žiūrovai prisimindavo su nostalgija.

33

Kultinė TV3 laida „TV Pagalba“ nuo 2002-ųjų tiesė pagalbos ranką visiems jos ieškantiems. Ilgamečiai TV3 eterio veidus keitė nauji, o senuosius žiūrovai prisimindavo su nostalgija.

REKLAMA

Trys bene mylimiausios ,,TV Pagalbos" merginos - Neringa Norbutaitė-Mažeikienė, Agnė Jagelavičiūtė ir Elena Puidokaitė-Atlanta daugelį metų šmėžavo televizoriaus ekrane.

Šiandien pažvelgus į moterų išvaizdą, atrodytų, kad šios yra nepavaldžios laikui.

Neringa Norbutaitė-Mažeikienė

Televizijos ekranuose karts nuo karto pasirodanti ir nuolatos besišypsanti buvusi „TV Pagalbos“ žvaigždė Neringa Norbutaitė-Mažeikienė šiandien daugiausiai savo laiko atiduoda šeimai.

Kelias „TV Pagalboje“ Neringai truko beveik penkerius metus, iki kol moteris susilaukė pirmojo vaikelio: „Šiandien daugiausiai laiko skiriu šeimai. Anksčiau, kai dirbau „TV Pagalboje“ vaikų dar neturėjau, o iš jos išėjau, nes pradėjau lauktis. Nuo tada mano pagrindinis darbas tapo rūpinimasis šeima ir bendru šeimos verslu“.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris prisipažįsta, kad darbas televizijoje jai suteikė drąsos ir pasitikėjimo prieš kameras: „Vaidybos patirties jau turėjau prieš „TV Pagalbą“. Man patinka vaidinti, stengtis būti kuo labiau įtikinamai, o svarbiausia niekas nesupyks, dėl mano pasakytų žodžių ar veiksmų, nes viskas yra tik vaidyba.“

REKLAMA

Būdama vos 21-erių ir atėjusi į televizinės laidos atranką, Neringa nedelsiant įsitraukė į gelbėtojos vaidmenį, kur teko susidurti su skaudžia realybe ir nemenkais iššūkiais: „Tai buvo mano pirmasis darbas, jeigu tektų dirbti tą patį dabar, dirbčiau kitaip.

Būčiau jautresnė, nes esu dviejų vaikų mama ir tos situacijos, manau, mane paveiktų. O tada buvau dar labai jauna, nors ir stengdavausi visas problemas išspręsti, tačiau nebuvau tokia jautri. Tikriausiai, taip kiekvienam jaunam žmogui, kad ir žiūrint filmus, anksčiau nereaguodavau į tam tikras scenas, o dabar, žiūrėk, jau graudinuosi.“

REKLAMA
REKLAMA

„Pamenu, kai vežiau moterį namo, iš kurios buvo atimti vaikai. Ji buvo sukrėsta ir klausė savo mamos, kaip šiąnakt ji bus viena namuose, be savo vaikų. Tada tiesiog klausiau jų pokalbio, tačiau šiandien tikriausiai būčiau apsipylusi ašaromis kartu su jomis“, – išgyvenimais dalijosi buvusi „TV Pagalbos“ žvaigždė.

Moteris atvira, į „TV Pagalbą“ nebenorėtų grįžti: „Jau buvau grįžusi, kai turėjau vaikus, bet viskas buvo kitaip. Tai darbas, kai turi atiduoti visą save, išvažiuoti ryte, grįžti vakare, kartais net ir naktį.

Labai sunku, nes grįžus namo, atrodo, viskas gerai, bet mintys vis vien būna kažkur kitur. Kai turi šeimą, tuomet turi pasirinkti, kas yra svarbiau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neringa matė daugybę situacijų, per visą šį laiką, pasak pašnekovės, sunkiausia buvo susidurti su realybe ir suvokti, kad Lietuvoje vyrauja didelis skurdas, nepriteklius bei alkoholizmas: „Atrodo, gyveni taip, kaip ir visi, tačiau pavažinėjus po apylinkes, matai daug skurdo, alkoholizmo, žmonėms reikia visokeriopos pagalbos.

Žmonės turi džiaugtis kiekviena diena, kurią turi. Daugelis yra kažkodėl nelaimingi, niurzga, tačiau juk šiandiena yra rojus, jei visi aplinkiniai ir mylimi žmonės sveiki ir laimingi, tuomet, ko daugiau reikia?“

Agnė Jagelavičiūtė

Stilistė, mados ir grožio žurnalo vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė visuomet yra dėmesio centre. Kasdien garsios moters gyvenimu socialiniuose tinkluose domisi keli šimtai tūkstančių sekėjų.

REKLAMA

Pažvelgus į moters išvaizdą, atrodytų, kad ši nepavaldi laikui.

Agnė jau daug metų vadinama garsiausia šalies stiliste, iš kurios įkvėpimo kasdien semiasi tūkstančiai šalies moterų.

Televizijos ekranuose Agnė pasirodė 2002 metais, būdama antrojo kurso studentė ji dalyvavo pirmajame Lietuvoje realybės šou „Akvariumas“. Apsigyvenusi stikliniame name kartu su kitais dalyviais buvo stebima 24 valandas per parą.

Vėliau moteris prisijungė prie „TV pagalbos“ komandos, apie penkerius metus ji padėjo bėdos ištiktiems žmonėms. Moters populiarumo kelias buvo ilgas ir spalvotas, populiarėjant „Facebook“ ir „Instagram“ platformoms ji tapo viena sekamiausių Lietuvos įžymybių socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Elena Puidokaitė-Atlanta

Buvusi „TV pagalbos“ žvaigždė, dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, ne vienerius metus praleido scenoje, patyrė pakilimų ir nuopolių. Moteris niekur nedingo iš pramogų pasaulio, šiandien ji organizuoja renginius bei projektus.

Praėjusią vasarą iškilmingas vestuves Vilniaus miesto širdyje iškėlusi Atlanta džiaugiasi vedybiniu gyvenimu su sutuoktiniu, verslininku Tadu Bruzguliu.

Moters vestuvės išties buvo įspūdingos, vestuvėms ne baltą suknelę, o išskirtinį kelnių ir švarko kostiumą pasirinkusi Atlanta nustebino ne vieną. Pritrenkiančiai atrodanti nuotaka susituokė Arkikatedroje Bazilikoje. Gražios šventės nepraleido ir daugybė žinomų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vestuvės yra dalykas toks, kurį būtina organizuoti. Kadangi pati organizuoju renginius, tad maniau, kad man savo šventę bus labai lengva suorganizuoti, tačiau taip tikrai nebuvo. Viskas susideda iš daugybės mažų dalykų, įvairių detalių, daug skirtingų failų, kuriuos turi sudėti į vieną dieną, kuri prabėga tarsi akimirka“, – prisiminimais dalijosi atlikėja.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų