REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau visai netrukus Tel Avive startuos „Eurovizijos“ dainų konkursas. Antrajame pusfinalyje pasirodys 18 atlikėjų, bandysiančių sėkmę patekti į konkurso finalą.

Jau visai netrukus Tel Avive startuos „Eurovizijos“ dainų konkursas. Antrajame pusfinalyje pasirodys 18 atlikėjų, bandysiančių sėkmę patekti į konkurso finalą.

REKLAMA

Nors iki renginio pradžios liko dar kelios valandos, prie „Expo“ arenos jau būriuojasi minios gerbėjų.

Antrojo „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalio generalinę repeticiją stebėjo ir keturios draugės lietuvės – Violeta, Rasa, Lina ir Renata. Vienoms jų ši „Eurovizija“ buvo jau trečia ar antra, kitoms – pati pirmoji.

Moterys mosavo trispalve ir neslėpė pakilios ir džiaugsmingos nuotaikos. Jos buvo tikros, Jurijus tikrai pateks į finalą.

Neslėpė simpatijos Jurijui

Prie arenos kalbinta britų pora – Gwyneth ir Rossas – sakė, kad šių metų dainų konkurse palaiko Islandijos atstovus. „Man labai patinka jų daina“, – minėjo Gwyneth.

REKLAMA
REKLAMA

Pora taip pat sakė, kad žino Jurijų ir jo dainą „Run with the Lions“. „Jis mielas, geras, nemanau, kad jis galėtų laimėti, bet į finalą turėtų patekti“, – kalbėjo jie.

REKLAMA

Draugų kompanija iš Australijos sakė, kad palaiko savo šalies atstovę Kate Miller-Heidke, kuri atlieka dainą „Zero Gravity“.

„Finalas, bet kokia kaina, jis pateks į finalą. Manau, kad net TOP 10 vietą laimės“, – džiūgavo jie.

Dvejoja dėl šansų patekti į finalą

Prie arenos taip pat sutikta britų pora – Zelda ir George’as – sakė, kad jų simpatijas šiais metais pelnė Šveicarijos atlikėjas. „Daina jautri, įdomi, gerai įsimenama. Ko daugiau reikia?“, – šypsojosi jie.

Visgi pora apie lietuvio šansus neišsiplėtė savo kalbomis: „Būtų gerai, kad patektų į finalą, tačiau ar taip bus – sunku pasakyti“, – dvejojo jie.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad jau šį vakarą Jurijus Veklenko pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Jis savo dainą atliks iškart po Maltos atstovės pasirodymo – 12 numeriu. Po jo pasirodys vienas favoritų – Rusijos atstovas Sergejus Lazarevas.

tv3.lt primena, kad šiandien pasirodys 18 atlikėjų, už kuriuos balsuoti galės tik šiame pusfinalyje dalyvaujančių užsienio šalių gyventojai. 

Komisija dalyvių pasirodymus jau įvertino vakar – jų balsai lems 50 proc. visų balsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų