REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio popietę įvyko generalinė antrojo „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalio repeticija. Joje taip pat pasirodė ir Jurijus Veklenko.

Trečiadienio popietę įvyko generalinė antrojo „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalio repeticija. Joje taip pat pasirodė ir Jurijus Veklenko.

REKLAMA

Iškart po visų 18-os pasirodymų Jurijus Lietuvos žiniasklaidai davė interviu ir papasakojo, kaip jaučias.

„Jau spėjau pažiūrėti ir nufilmuotą medžiagą, nes mes, lietuviai, greiti. Esu labai patenkintas: į visas pastabas buvo atsižvelgta, visos klaidelės buvo ištaisytos, o dabar belieka laukti vakaro, rytojaus, kai sužinosime, kad patekome į finalą“, – drąsiai kalbėjo jis.

Visgi Jurijus neatskleidė, ar tas įvaizdis, kurį jis pasirinko repeticijai – juodi marškinėliai trumpomis rankovėmis – ir liks pusfinalyje: „Be abejo iki šios akimirkos lieka tvirtas „gal“, – juokėsi jis.

Jurijus džiaugėsi, kad repeticija praėjo sklandžiai, jis save puikiai girdėjo ir neturėjo jokių bėdų.

„Aš esu visiškai patenkintas, gerai save girdėjau, nuo pirmos repeticijos garsą tik gyriau. Jis buvo tobulas nuo pirmos akimirkos. Garsui neturiu jokių pastabų, jei nusidainuoju, tai mano pačio problemos. Pripažinkime, kaip ir didžiosios atlikėjų dalies problemos. Jaudulys padaro savo ir atrodo, kad tu kartais savęs negirdi, bet tai yra jaudulys, o ne techniniai dalykai“, – teigė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi ar taip ir atrodys galutinis pasirodymas, Jurijus nenorėjo patvirtinti: „Tobulumui ribų nėra. Mūsų režisierius jau peržiūrėjo filmuotą medžiagą ir ją nusiuntė kelias pastabas, bet jis yra patenkintas, kaip ir aš“, – teigė Jurijus.

REKLAMA

Šiandien pusdienį jis praleido užkulisiuose, kur laukė savo eilės lipti į sceną. Jurijus sakė, kad organizuotumas jam padėjo tik susikaupti ir nesiblaškyti.

„Jei sąžiningai, tai neprideda papildomo jaudulio. Repeticijų tikslumas net man padėjo susikaupti ir pasiruošti vakarui ir rytojaus vakarui. Viskas labai greitai vyko, jokių strigimų, techninių kliūčių“, – pasakojo atlikėjas.

Atlikėjas repeticijoje taip pat aukštąsias natas šį kartą stipriau pabrėžė. Jurijus sakė, kad tai – vieni pakeitimų, kuriuos jis pridės.

„Palaukite šiandienos vakaro – ir šiandien riaumosiu, ir rytoj“, – pridūrė jis.

Dainininkas taip pat papasakojo, kaip ruošis rytojaus dienai: „Kaip įmanoma mažiau kalbu, visą likusį laiką tylėsiu ir klausysiu savo motyvacinio audio. Gros Eminemas“, – sakė jis.

Visgi Jurijus konkurencijos iš kitų dalyvių „Eurovizijoje“, tvirtino, kad nepajuto. „Nemačiau, kuris žiūrėtų į mane su pykčiu ir pagieža, kad norėtų mane nurungti ir primėtyti šokolado į kavą, kad nusidainuočiau ar stygos apliptų. Visi malonūs, tas pats Rusijos atlikėjas sveikinosi ir bendravo. Jis pavydėjo mano didelio plakato, todėl sugalvojo mažesnių pasidaryti“, – šypsojosi Jurijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų