REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieną blogiausių sezonų per pastarąjį dešimtmetį sužaidęs Madrido „Real“ vasarą ruošiasi kardinaliai pakeisti komandos veidą.

Vieną blogiausių sezonų per pastarąjį dešimtmetį sužaidęs Madrido „Real“ vasarą ruošiasi kardinaliai pakeisti komandos veidą.

REKLAMA

Ispanų žiniasklaida jau anksčiau skelbė, kad naujiems žaidėjams įsigyti karališkasis klubas gali nepagailėti net 500 mln. eurų.

Tačiau bus ieškoma ne tik naujų futbolininkų, tačiau ir atsikratoma turimų.

Kaip skelbia ispanų leidinys „Marca“, pasibaigus šiam sezonui Ispanijos sostinės komandą gali palikti net 14 žaidėjų.

Dalis iš jų šį sezoną vilkėjo komandos marškinėlius, likę buvo paskolinti kitiems klubams.

Anot leidinio „Marca“, „Real“ ketina atsisveikinti su Garethu Bale‘u, Sergio Reguilonu, Jesusu Vallejo, Keyloru Navasu, Theo Hernandezu (grįžta iš nuomos), Dani Ceballosu, Marcosu Llorente, Jamesu Rodriguezu (grįžta iš nuomos), Martinu Odegaardu (grįžta iš nuomos), Mateo Kovačičiumi (grįžta iš nuomos), Oscaru (grįžta iš nuomos), Raulio de Tomu (grįžta iš nuomos) ir Borja Mayoraliu (grįžta iš nuomos).

Pranešama, kad ramiai jaustis dėl savo vietos komandoje taip pat negali Mariano Diazas, Lucasas Vazquezas, Isco ir Brahimas Diazas.

REKLAMA
REKLAMA

„Real“ komandą nuo kito sezono tikrai papildys vartininkas Andrejus Luninas (grįžta iš nuomos), Ederis Militao (įsigytas iš „Porto“) ir brazilų talentas Rodrygo (įsigytas praėjusiais metais).

REKLAMA

„Marca“ skelbia, kad klubą turėtų sustiprinti dar bent keturi nauji žaidėjai.

Komandos naujokais greičiausiai taps krašto saugas Ferlandas Mendy (iš „Lyon“), dar vienas ar du nauji saugai – Paulis Pogba („Man Utd“), Christianas Eriksenas („Tottenham“) ar Donny van de Beekas („Ajax“), taip pat puolėjai Edenas Hazardas („Chelsea“) ir Luka Jovičius („Eintracht“).

Madrido „Rea“ šiame sezone palyginti anksti baigė kovas UEFA Čempionų lygoje ir Ispanijos Karaliaus taurės varžybose, o „La Liga“ pirmenybėse finišuose trečioje pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų