REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Laurynas Dubrovskis (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Lietuvos Kenu pramintas Laurynas Dubrovskis per pastaruosius metus į savo išvaizdą investavo tūkstančius eurų. Sustoti jis nežada ir nebijo garsiai kalbėti apie savo išvaizdos pokyčius.

7

Lietuvos Kenu pramintas Laurynas Dubrovskis per pastaruosius metus į savo išvaizdą investavo tūkstančius eurų. Sustoti jis nežada ir nebijo garsiai kalbėti apie savo išvaizdos pokyčius.

REKLAMA

Tiesa, toks vyro elgesys patinka ne visiems, lietuviškasis Kenas sulaukia ir kritikos. Tačiau Laurynas pasiryžęs eiti iki galo ir jį kritikuojantiems pažėrė savo nuomonę.

„Pastarosiomis dienomis vis daugiau diskutuojama apie lūpas. Apie siauras. Apie putlias. Natūralias ar „dirbtines“. Visi kaip pašėlę reiškia savo nuomonę. Ir ta nuomonė tampa ne tik nuomone, ji tampa paliepimu, įpareigojimu, nes jeigu darysi ne taip, kaip aš galvoju, tu būsi lievas, nepasitikintis savimi, tu būsi nepritapėlis, kuris stengiasi savo savivertę rasti ten, kur jos tikrai nėra“, – rašė vyras.

Lietuvos Kenas prisipažino, kad progos putlinti lūpas, jis nepraleidžia: „Nemeluosiu, aš savo lūpas pribadęs tiek, kad rusės savo snapais galėtų pavydėti. Ar dėl to jaučiuosi menkiau? Ar aš taip kėliau savo savivertę? Ne! Ar būtinai, kad būtum įvertintas reikia prisileisti lūpas? Šimtą kartų – ne! Bet kodėl mes primetam, mokom, aiškinam, vadovaujam kitų gyvenimams? Nori didesnių lūpų – prašom! Patinka siauros – dar geriau! Bet ką jaučia tie žmonės, kurie moko kitus, kaip reikia gyventi? Aš net neketinu ginčytis, kad grožis (išorinis) nieko vertas tada, kai „supuvęs“ vidus. Bet ar aš esu tas, kuris sveria tuos puvėsius? Irgi ne!“

REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu už tai, kad kiekvienas. KIEKVIENAS, gyventų taip, kaip nori, taip, kaip jaučiasi laimingas. Ir patarti mes galim visiems, dalintis savo pamokančia patirtimi – irgi. Bet būti kitų gyvenimų vadovais? Gerai, galime ir tai, bet tokiu atveju, visi tie, kurie aiškina kitiems kaip reikia gyventi ir atrodyti, būkit malonus, prisiimkit ir atsakomybę už jų pasirinkimus. Nes juk tai, kaip reikia kitiems gyventi vadovaujate jūs? O visiems tiems, kurie nėra linkę prisiimti kitų primestų taisyklių noriu pasakyti – jūs jau esat laimingi. Ir lūpos čia tik akcentas. Nes gyventi dėl kitų – tas pats, kas pirkti sau laidojimo suknelę. P.s. jeigu jūs ją ketinat pirkti – įsitikinkit, kad jūsų gyvenimo vadovams ji nebus išėjus iš mados“, – savo nuomonę išsakė Laurynas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų