REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Huawei (nuotr. SCANPIX)

Kinijos telekomunikacijų gigantė „Huawei“ kovo 26-ąją pristatė naujus šių metų flagmanus P30 ir P30 Pro, kurie gali dar aukščiau iškelti šios bendrovės kartelę, pasiektą 2018-aisiais, kuomet buvo išleisti vartotojų pamėgti P20 Pro ir Mate 20 Pro modeliai.

18

Kinijos telekomunikacijų gigantė „Huawei“ kovo 26-ąją pristatė naujus šių metų flagmanus P30 ir P30 Pro, kurie gali dar aukščiau iškelti šios bendrovės kartelę, pasiektą 2018-aisiais, kuomet buvo išleisti vartotojų pamėgti P20 Pro ir Mate 20 Pro modeliai.

REKLAMA

Praėjusių metų pavasarį „Huawei“ pristatė išmanųjį telefoną P20 Pro, kuris iš konkurentų išsiskyrė ne tik inovatyviu dizainu, tačiau ir išskirtinėmis technologijomis, ypač jeigu kalbėtume apie telefono galimybes fotografuoti.

Tradiciškai geromis kameromis pasižymintys kinų gamintojai šiais metais žada pribloškiančių naujienų jų išmaniųjų pirkėjams.

Bus kuo fotografuoti

Pagrindinė kamera, kurią sudarys 4 „Leica“ moduliai, turės 10x optinį priartinimą, itin plataus kampo objektyvą su TOF jutikliu. Ši technologija leis kamerai dideliu atstumu suformuoti trimatį objekto vaizdą, ir tuo pačiu, atkurti itin ryškų fotografuojamo daikto ar žmogaus vaizdą.

REKLAMA
REKLAMA

„Huawei“ savo gerbėjams žada tikrą fotografijos revoliuciją. „P30“ modelis sulaukė net keturių modulių kameros, kurios leis išgauti net 10 kartų vaizdo priartinimą.

REKLAMA

„Huawei“ nori suteikti fantastišką patirtį telefonu kuriant profesionalią fotografiją ir vaizdo įrašus“, – Richardas Yu.

Šiuo telefonu tamsoje bus galima išgauti dar ryškesnes nuotraukas. Net visiškoje tamsoje, kur kiti telefonai tiesiog rodys juodą ekraną, „P30 Pro“ leis išgauti fantastiškos kokybės vaizdą. Su šiuo telefonu galėsite drąsiai fotografuoti net žvaigždes danguje – dalykas, kuris iki šiol buvo prieinamas tik tiems, kurie turi profesionalias kameras.

Visi šie P30 serijos kameros rodikliai leido technologijų apžvalgininkams vadinti šį telefoną šių metų fotografijos rinkos favoritu. „DxO Mark“, tinklapio, kuris specializuojasi fotografijos įrangos įvertinime, ekspertai šio telefono pirmtakus jau yra pripažinę geriausiais savo srityje. Po šio modelio kyla mažai abejonių, kad „Huawei“ dar sykį pateikė stiprų argumentą, kodėl jų telefonas galėtų būti vadinamas geriausiai fotografuojančiu.

REKLAMA
REKLAMA

P30 – naujausių technologijų rinkinys

Naujausios „Android Pie“ versijos pagrindu kinų gamintojų sukurta EMUI 9.1 vartotojo aplinka. Gamintojai atsižvelgė į vartotojų nuomonę ir naujoji EMUI 9 yra daug artimesnė „tikrajai Android patirčiai“, negu jos ankstesnės versijos. Kartu su spartesne ir gražesne „Android Pie“ aplinka vartotojai turės galimybę naudotis ir funkcionaliomis „Huawei“ programomis.

Įrenginys turės 6 ar 8 GB operatyvinę atmintį, kurios užteks net ir pačioms našiausioms programoms praleisti ir „multitaskingui“. Atminties nuotraukoms, vaizdo įrašams ir programoms – nuo 128 iki 512 GB.

Baterija – 4200 mAh, kartu su vartotojų pagyrų sulaukusia „SuperCharge“ greitosios įkrovos funkcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Telefoną įkrauti ar pajungti prie kompiuterio bus galima jau standartine tampančia USB-C jungtimi. Telefonas taip pat turės pirštų antspaudų jutiklį pačiame ekrane, taigi atrakinti telefoną bus galima ne tik veido atpažinimo technologija, tačiau ir prilietus pirštu.

Spalvų gama: Black (juoda), Twilight (pašvaistės), Aurora Blue (mėlyna), Sunrise Red (saulėlydžio).

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų