REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekspertai sudarė geriausių išmaniųjų, kuriuos telefonų gamintojai pristatė vartotojams 2018-aisiais, sąrašą. Šįsyk buvo atsižvelgta ne tik į pristatomas naujausias technologijas, tačiau ir į kainos/kokybės santykį.

Ekspertai sudarė geriausių išmaniųjų, kuriuos telefonų gamintojai pristatė vartotojams 2018-aisiais, sąrašą. Šįsyk buvo atsižvelgta ne tik į pristatomas naujausias technologijas, tačiau ir į kainos/kokybės santykį.

REKLAMA

Tačiau taip pat reikia atkreipti dėmesį, kad pagrindinės metų naujienos pasirodys rudenį, kuomet bus pristatyti „Apple“ ir „Samsung“ flagmanai. Ar geriausiųjų rinkimuose tuomet bus pokyčių? Neabejotinai brangiausia pasaulyje technologijų bendrovė „Apple“ ir jos konkurentė „Samsung“ pateiks savų kozirių, kurie privers pirkėjus rinktis jų produkciją, o apžvalgininkus – liaupsinti dizainą, ergonomiškumą ir galimybes.

Kita vertus, šie modeliai savo kokybe ar technologinėmis galimybėmis vargu ar stipriai nusileis flagmanų siūlomai produkcijai. O jų kainos ir kokybės santykis išties geras, todėl atkreipti dėmesį ne tik į lyderių siūlomus išmaniusius visuomet pravartu.

REKLAMA
REKLAMA

Ekspertai labiausiai kreipia dėmesį į ekrano dydį, kamerą ir bateriją

Viena iš naujienų, į kurią, anot verslo naujienų portalo „Business Insider“ autorių nuomone, „verta atkreipti dėmesį“, yra kinų gamybos „OnePlus 6“. Šio telefono privalumai – kokybiška kamera, našus „Qualcomm Snapdragon 845“ procesorius ir šešių gigabaitų darbinė atmintis. Specialistai taip pat pažymi, kad įrenginyje yra įdiegta sparčiosios įkrovos baterija. Dar vienas jo privalumas – ypatingai „švari“ ir funkcionali „Android“ versija „Oxygen OS“.

REKLAMA

Ekspertai taip pat atkreipė dėmesį į „Galaxy Note 9“ – naują „Samsung“ produktą su 6,4 colių OLED ekranu, galingu akumuliatoriumi ir gera kamera. Įrenginys gali turėti ir itin didelės talpos atmintį – iki 512 gigabaitų. Maža to, komplekte taip pat yra ir tokio dydžio įrenginiams patogus „stylus S Pen“ rašiklis.

Penketuke geriausiųjų atsidūrė ir korėjiečių „Samsung Galaxy S9“, „Business Insider“ pripažintas gražiausiu iš šiais metais pristatytų telefonų. Pasak portalo apžvalgininkų, „Galaxy S9“ gavo viską: didelį OLED ekraną, puikią kamerą, širdies ritmo daviklį, pirštų antspaudų skaitytuvą ir veidų atpažinimo funkciją, sparčiosios ir belaidės įkrovos galimybę.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš portalo favoritų – LG G7 „Thinq“, „primenantis „androidinę“ „Iphone X“ versiją, tačiau pora šimtų dolerių pigesnė“. Telefono privalumai: 6,1 colių ekranas, apsaugą nuo drėgmės, kokybiškus garsiakalbius, kamerą su itin plataus spektro objektyvu, „Qualcomm Snapdragon 845“ procesorių ir belaidį akumuliatorių.

Dar viena dėmesio reikalaujančia naujiena ekspertai įvardijo „Moto G6“ – pigiausias iš visų šiame sąraše paminėtų telefonų. Jis turi didelį 5,7 colių ekraną, galingą ir greitai pasikraunančią bateriją ir gerą kamerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų