REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė SEB pranešė atnaujinusi savo interneto banką, kuris dar geriau pritaikytas išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Nuo šiol gyventojai ir įmonės, jungdamiesi prie interneto banko nauju adresu e.seb.lt, išmaniuosiuose įrenginiuose galės naudotis dar didesniu skaičiumi finansinių paslaugų, teigiama banko pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, bankas pranešė atnaujinęs ir interneto banko dizainą, patobulinęs navigaciją ir struktūrą bei pritaikęs elektroninėse parduotuvėse naudojamą žingsnių sistemą, padedančią finansines operacijas atlikti dar patogiau ir paprasčiau.

REKLAMA

„Besinaudojančiųjų banko paslaugomis internetu kasmet vis daugėja.46 tūkst. ir 2013 m. pabaigoje buvo 1,1 mln., Pernai registruotų SEB internetinės bankininkystės paslaugų internetinės bankininkystėsvartotojų padaugėjo 46 tūkst. – iki 1,1 milijono. Dar sparčiau augo banko paslaugų mobiliuoju telefonu vartotojų skaičius – daugiau kaip 10 proc. (54 tūkst.) – iki 556 tūkstančių. Šios tendencijos rodo, kad finansinės paslaugos internetu tampa aktualios vis didesniam vartotojų skaičiui ir vis daugiau žmonių banko paslaugomis nori naudotis kuo patogiau, t. y. visais išmaniaisiais įrenginiais. Būtent tam ir skyrėme daugiausia dėmesio atnaujindami interneto banką“, - sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

REKLAMA
REKLAMA

Baigdamas interneto banko atnaujinimo darbus, SEB bankas kvietė prisidėti ir klientus, sakoma pranešime. Iš viso buvo atrinkta 100 klientų, kurie pirmieji galėjo naudotis atnaujinta svetainės versija ir teikti savo atsiliepimus bei rekomendacijas banko darbuotojams. Dauguma interneto banką testavusių klientų teigiamai įvertino patobulinimus, taip pat padėjo nustatyti netikslumus ir juos pašalinti.

Skelbiama, kad klientų patogumui SEB bankas dar mėnesį, t. y. iki balandžio 25 dienos, sudarys visas galimybes norintiesiems naudotis ir ankstesne interneto banko versija. Tokią galimybę klientai galės pasirinkti atsidarę interneto banko puslapį prieš įvesdami prisijungimo kodus. Norintiems iš karto naudotis atnaujinta interneto banko versija bankas siūlo pagalbą visą parą telefonu 1528, kur veiks speciali konsultacijų dėl internetinės bankininkystės paslaugų linija, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų