REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujosios „Hi-Fi“ mikrosistemos gali būti naudojamos su „Bluetooth“ įrenginiais ir naujausiais „iPhone 5“ telefonais, praneša bendrovė „Sharp“. Bendrovė skelbia siūlanti galimybę surengti vakarėlį naudojant tik išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

REKLAMA
REKLAMA

Abu naujųjų XL-HF202 ir XL-HF302 „Hi-Fi“ mikrosistemų modeliai turi NFC artimojo ryšio technologiją: kad būtų galima pasiekti savo muzikos kolekciją, tereikia savo mobilųjį įrenginį priartinti prie NFC mikroschemos. Pasak „Sharp“ atstovų, net nereikia prieiti prie „Hi-Fi“ sistemos, kad galėtumėte leisti muziką belaidžiu būdu: vos palietus mikroschemą prasidės greita ir paprasta komunikacija tarp išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ir stereosistemos.

REKLAMA

Pranešama, kad naujieji „Sharp“ garso sistemų modeliai taip pat suderinami su įrenginiais, kurie nepalaiko NFC technologijos, – jie užmegzti ryšį su stereosistema gali per „Bluetooth“ ar USB. Pridedamas specialus „iPad“ stovas. Įrenginys taip pat turi prijungimo modulį, skirtą „Lightening“ jungčiai („iPhone 5“), ir suteikiantį galimybę naujausių „iPhone“ ir „iPod“ naudotojams leisti aukštos kokybės muziką ir tuo pat metu įkrauti įrenginius.

REKLAMA
REKLAMA

XL-HF202 ir XL-HF302 modeliai palaiko MP3, WMA, AAC garso failus, laikomus USB atminties kortelėse, kompaktiniuose diskuose ir kompaktinių diskų bei MP3 formato grotuvuose ar kituose išoriniuose įrenginiuose. „Sharp“ stereosistema taip pat turi FM RDS imtuvus, suteikiančius galimybę ieškoti, išsaugoti ir klausytis radijo stočių, sakoma „Sharp“ pranešime.

Pasak bendrovės atstovų, galingas skaitmeninis stiprintuvas (2 po 50 W RMS) susideda iš dvipusių vientisų garsiakalbių su varžto tipo garsiakalbio terminalais, užtikrinančių aukštos kokybės garso atkūrimą. Dėl specialaus bosinio garso refleksinio kanalo garsas praturtinamas bosiniais tonais. XL-HF302 įmontuoti žemų tonų garsiakalbiai, kurių skersmuo 13 cm; priekinė sienelė vientisa ir padaryta iš MDF plokštės.

Naujoji „Sharp“ garso gaminių serija yra kelių spalvų: modelis XL-HF202 yra sidabrinės (XL-HF202PHS) ir juodos spalvų (XL-HF202PHBK), o XL- HF302PHT modelis – titano spalvos. XL-HF202PH (S / J) modelis Lietuvoje kainuos apie 700 Lt, o XL-HF302PHT – apie 830 Lt, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų