REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NASA marsaeigio „Curiosity“ padarytas nuotraukas nagrinėjantys entuziastai eilinį kartą jose aptiko sensacingų objektų. Anksčiau į Marsą tiriančių marsaeigių fotokamerų objektyvus buvo patekę į augalus, durų rankenas, kaukoles, voveres, jūrų kiaulytes  panašių objektų, kurie, kaip vėliau paaiškėdavo, tebuvo optinė apgaulė.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart šioje „Curiosity“ padarytoje fotografijoje, kurioje matyti akmenimis nusėta lyguma, vienas tinklaraštininkas iš Japonijos pastebėjo į driežą panašų gyvūną.

REKLAMA

Ši tariamoji reptilija esą turi kojas, uodegą ir galvą. Atradimas interneto forumuose sukėlė didelį entuziazmo ir spėlionių proveržį: sąmokslo teorijų šalininkai iškart pranešė, kad NASA Marse turbūt vykdo slaptą biologinį eksperimentą, bandydama apgyvendinti Raudonojoje planetoje iš Žemės atgabentas gyvūnijos rūšis.

Entuziastų neatšaldė argumentas, kad šis tariamas driežas yra paprasčiausias specifinės formos riedulys. Jie nuotraukoje tvirtina aiškiai įžiūrintys negeologines formas.

Japono nurodytą nuotrauką paskelbusi svetainė „UFO Sightnings Daily“ ironiškai pastebi, kad jei Marse gali būti vandens, kodėl jame negalėtų egzistuoti ir tokie gyvūnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų