REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias profesinis socialinis tinklalapis „LinkedIn“ šiandien savo vartotojus pradžiugino atnaujinimais. Daugiausiai dėmesio buvo skirta paieškos sistemos, kuri jau senai reikalavo kapitalinio remonto, tobulinimui.

REKLAMA
REKLAMA

Paieška buvo papildyta automatinio frazės užbaigimo algoritmu, o taip pat ir galimybe išsaugoti paieškos rezultatus. „LinkedIn“ atstovai spaudai teigė, kad atnaujinimai turėtų vartotojus priversti ilgiau užsibūti tinklalapyje ieškant juos dominančios informacijos.

REKLAMA

„Dabar mes turime naujos kartos paieškos platformą, su kuria galėsime atlikti daugiau operacijų ir vartotojams pateikti išsamesnę informaciją. Rezultatai bus gerokai labiau suasmeninti“, - teigė „LinkedIn“ vykdantysis direktorius Bradas Mauney.

„LinkedIn“ duomenimis, praėjusiais metais jų paieška naudotasi 5,7 milijardus kartų. Anksčiau vartotojams ieškant kažkokios informacijos, pirmiausia išskleidžiamame sąraše reikėjo pasirinkti kur ta paieška bus vykdoma. Dabar šio sąrašo nebeliko ir paieška standartiškai bus atliekama visame socialiniame tinklalapyje. Tai reiškia, kad jūs įvykdę paiešką matysite daugiau turinio nei anksčiau ir, žinoma, praleisite daugiau laiko spaudinėdami ant nuorodų.

„LinkedIn“ atstovas pripažino, kad kompanija taip pat investavo ir į tinklalapio optimizavimą paieškos sistemoms. Būtent srautas iš „Google“ ir kitų paieškos sistemų sudaro didelę „LinkedIn“ lankytojų dalį. Šiuo metu „LinkedIn“ turi daugiau nei 200 mln. vartotojų ir yra vienas didžiausių socialinių tinklalapių pasaulyje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų