REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Google“ nuolat randa, kur dar galėtų patobulėti, šįkart kompanija pranešė apie netrukus atsinaujinsiančią vaizdų paiešką. Savo tinklaraštyje įmonės atstovai pasidalijo pirmąja nuotrauka iš naujos vaizdų paieškos sistemos ir trumpai supažindino su naujovėmis, kurios lankytojus pasieks jau artimiausiomis dienomis.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol paspaudęs ant patinkančio vaizdo naudotojas nebus nukreipiamas į tarpinį puslapį, kuriame nuotrauka rodoma išdidinta, o ji atsidarys tame pačiame lange kaip ir kiti paieškos vaizdai. Be to, jei pasirinkta nuotrauka pasirodys esanti netinkama, kitą ar prieš tai buvusią bus galima perjungti tiesiog klaviatūros mygtukais.

Vaizdų ieškančius žmones greičiau pasieks ir informacija apie nuotrauką, nes visi metaduomenys apie ją bus pateikiami iškart vos paspaudus ant paveikslėlio. Tačiau, galima sakyti, kad tinklalapių savininkams šios naujovės bus ne į naudą. Pasirodo, panorusiam išdidinti paveikslėlį naudotojui nebereikės keltis į tarpinį puslapį, vadinasi, ir tinklalapis, kuriame yra nuotrauka, fone nebus užkraunamas, o tai turėtų paveikti lakomumo statistiką. Tiems, kurie tinklalapių neturi, ši naujovė bus naudinga dėl smarkiai sutrumpėjusio atvėrimo laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų