REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiafunkcinė mikromokėjimų sistema, veikianti NFC technologijos pagrindu ir žengianti pirmus žingsnius Europoje, kelią į nuolat naujovių reikalaujančią rinką skinasi ir Lietuvoje. Pažangiu atsiskaitymo būdu už smulkius pirkinius ar paslaugas jau gali naudotis ir Kauno studentai, pranešė paslaugos projektą koordinuojanti bendrovė „E-verslo klasteris“.

REKLAMA
REKLAMA

KTU studentų miestelyje veikia 11 skirtingų paslaugos „Tapsis“ atsiskaitymo vietų, teikiančių kopijavimo, spausdinimo bei maitinimo paslaugas.

REKLAMA

„Tapsis“ leidžia atsiskaityti už smulkius pirkinius ar paslaugas tiesiog toje vietoje, kurioje ir verda studentiškas gyvenimas, sakoma pranešime.  Besinaudojantiems „Tapsis“ paslauga, nereikės ieškoti monetų ar nešiotis gausybės kortelių – vienas LSP su jame integruota NFC technologija leidžia vykdyti atsiskaitymus mažomis sumomis bei yra bilietų į kiną, teatrą, renginius rezervavimo, įsigijimo ir laikymo sistema.

REKLAMA
REKLAMA

„Pažymėjimas galioja visoms teikiamoms paslaugoms: vartotojui nereikia įsigyti nei elektroninio viešojo transporto bilieto, nei papildomų kortelių ar kitų priedėlių, palaikančių NFC technologiją. Atsižvelgiant į skirtingus vartotojų poreikius, „Tapsis“ kortele gali būti ir raktų pakabukas, ir telefonas, palaikantis NFC technologiją“, – sako UAB „E-verslo klasteris“ vadovas Albinas Bačiliūnas.

Skelbiama, kad KTU studentų miestelyje – Elektronikos, Dizaino, Chemijos bei Statybos fakultetuose įsikūrusios „Tapsis“ atsiskaitymo vietos tenkina kasdienius studentų poreikius ir suteikia galimybę sumokėti už kopijavimo, spausdinimo paslaugas. O valgyklose įrengti modernūs kasos aparatai, nuo priglausto LPS nuskaičiuojantys  sumą, skirtą sumokėti už maistą, leidžia taupyti pertraukoms skirtą laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Besidomintiems sąskaitos likučiu ar norintiems ją papildyti, Elektronikos fakulteto fojė įrengtas „Tapsis“ mokomatas, kuriame be kitų funkcijų, dar galima ir užregistruoti naują LSP ar kitą „Tapsis“ kortelę. Ja gali būti ir raktų pakabukas, kurį galima įsigyti „Copy1“ prekybos vietose, ir elektroninis transporto bilietas.

„Tapsis“ paslaugos naudotojo kortelėje esantys pinigai yra saugūs. Be to, neturint grynųjų, nereikia ieškoti bankomato, kuris dažniausiai išduoda tik stambesnio nominalo kupiūras, ir taip išvengti pinigų keitimo norint atsiskaityti mažesnėmis sumomis, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų