REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Microsoft“ atstovai pabrėžia būsimosios „Windows“ versijos gebėjimą dirbti su planšetiniais kompiuteriais ir sensorinės įvesties galimybę, tačiau kaip įprastinių kompiuterių savininkai reaguos į „Windows 8“ pasirodymą rinkoje? Rinkos tyrimų bendrovės IDC analitikai dėl to nusiteikę skeptiškai.

REKLAMA
REKLAMA

„Įprastinių kompiuterių savininkams „Windows 8“ iš esmės bus nereikšmingas atnaujinimas, ir mes manome, kad šiame rinkos segmente perėjimas nuo „Windows 7“ prie „Windows 8“ praktiškai nevyks“, - teigia IDC analitikai.

Įdomu, jog IDC abejoja ir  „Windows 8“ galimybėmis sparčiai užkariauti planšetinių kompiuterių rinką.  Analitikai prognozuoja, kad 2012 m. „Microsoft“ pardavimų rezultatai šioje srityje bus nuviliantys.  Esą planšetinių kompiuterių su „Windows 8“ gamintojai savo įrenginius pateiks 2012 metais, kai rinka bus persotinta planšetinių kompiuterių tiekėjų ir jų skelbiamų įdomių pasiūlymų. Be to, manoma, kad ARM procesorius ir „Windows 8“ OS naudojantys planšetiniai kompiuteriai pasirodys tik 2013 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų