REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

OfficePod - mobilus biuras. Maždaug 5 m2 ploto, jį galima pastatyti ir namo kieme. Skirtas vienam darbuotojui. Beje, galima panaudoti ir kaip nedidelį svečių kambarėlį.

REKLAMA
REKLAMA

WalkStation – bėgimo takelis su kompiuterizuota darbo vieta. Gal ir naudingiau nei visą dieną sėdėti prie darbo stalo. Tiesa, bėgimo takeliu šį prietaisą galima pavadinti tik su išlyga: jo maksimalus greitis – 5 km/h, bet daugiaužduotiškumas (multitasking) garantuotas ;)

REKLAMA

Dizainerio Marcus Ward Curran sukurta asmeninė darbo vieta. Ant išsiskleidžiančios šoninės sienos integruotu projektoriumi gali būti rodomos video konferencijos ar tiesiog darbuotojo nuotaiką atspindintys vaizdai, kad ir paplūdimio nuotraukos.

Microsoft Surface mėgina pakeisti žmogaus ir kompiuterio sąveikos būdus. Liečiamasis ekranas gali reaguoti į kelių žmonių komandas vienu metu, į rankos judesius ar ant to padėtus daiktus.

REKLAMA
REKLAMA

Pandora office – trimatė valdymo aplinka. Nors hologramos nėra plačiai paplitusios, jos jau naudojamos gynybos ir kosminės pramonės mokymų treniruokliuose. Labai gali būti, kad ateityje hologramos bus naudojamos ir duomenų saugojimui, ir prezentacijoms.

Biuro „kubai“ vis labiau kritikuojami kaip pasenusio dizaino, beveidžiai ir žlugdantys kūrybiškumą. Knoll A3 darbo vieta mėgina atnaujinti šią koncepciją – pusiau permatomos sienos leidžia bendrauti su kolegomis ir teikia šiek tiek privatumo.

Kompaktišką darbo vietą Globus galima tiesiog uždaryti ir ji taps tik dizaino elementu, arba nesunkiai pernešti į kitą vietą. Neabejotinai tiktų ir namuose. Kaip sako jos kūrėjas dizaineris Michael van der Kley, Globus atspindi naują kartą – „pod žmones“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Scoot – transporto (ir darbo) priemonė biuro klajokliams.

Technicolor Tomorrowland. Jaučiate nostalgiją 70-iesiems? Tuomet ši darbo vieta, sukurta pagal 1964 metų EXPO parodoje demonstruotus baldus turėtų patikti. Jei ne vadovui, tai bent sekretorei.

Ovalinis biuras. Kiek mažesnis nei Ovalinis Baltųjų rūmų kambarys, tačiau stiklo sienos užtikrina natūralią šviesą, o forma harmoningai įsilieja į aplinką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų