REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Padėkite! Dingo mano nepilnametis sūnus Endis. Jį pagrobė mano buvęs sutuoktinis“ – su tokiu pagalbos prašymu į naujienų portalą tv3.lt kreipėsi Šalčininkų rajono gyventoja Tatjana.

„Padėkite! Dingo mano nepilnametis sūnus Endis. Jį pagrobė mano buvęs sutuoktinis“ – su tokiu pagalbos prašymu į naujienų portalą tv3.lt kreipėsi Šalčininkų rajono gyventoja Tatjana.

REKLAMA

Moteris savo laiške teigė, kad pagal teismo sprendimą buvęs jos sutuoktinis turėjo grąžinti devynerių metų sūnų iki gegužės 8 d., 20 val., vakaro.

„Bet sūnaus taip ir nesulaukiau. Į telefono skambučius jis (buvęs vyras – aut. past.) neatsiliepia. Taip pat jis nepasirodė darbovietėje. Buvusio vyro giminės irgi nežino, kur jis galėtų būti. Labai prašau, padėkite surasti mano sūnų“, – prašė moteris.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja patvirtino, kad yra pradėta mažamečio paieška: „Iš tikrųjų moteris kreipėsi dėl dingusio vaiko. Vakar prieš 22 val. gautas pranešimas. Iškart buvo paskelbta paieška. Kol kas mažametis nesurastas.“

REKLAMA
REKLAMA

Matė Lentvaryje

Susisiekus su Tatjana telefonu, moteris patvirtino, kad šį ketvirtadienį kartu su policijos pareigūnais dalyvavo savo vaiko paieškose:

REKLAMA

„Buvome jo paties bei jo motinos darbovietėse. Neradome buvusio vyro ir jo namuose. Kaip jau minėjai, telefonu su juo nei man, nei pareigūnams nepavyksta susisiekti.“

Moteris atskleidė, kad paskutinį kartą jos buvęs vyras su vaiku pastebėtas Lentvaryje: „Ten gyvena buvusio vyro brolis. Bet ne jis, o jo 10-metis sūnus matė, kaip atvyko mano buvęs vyras su Endžiu ir netrukus išvyko. Vaikas taip ir nesuprato, ko krikšto tėvas buvo atvažiavęs.“

Išsiskyrė prieš trejus metus

Moteris atskleidė, kad su buvusiu vyru išsiskyrė prieš trejus metus. „Vaiko globa teismo sprendimu buvo paskirta man. Jis turėjo teisę kiekvieną trečiadienį matytis su vaiku. Taip pat kas antrą savaitgalį jį pasiimti ir praleisti laiką kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ir anksčiau jis dažnai pažeisdavo šią nustatytą tvarką. Dėl to jau turėjome nesutarimų. Pastaruosius dvejus metus taip gyvenome. O sykį jis net pasakė, kad vasarą pasiims vaiką ir nebeatiduos“, – pasakojo Tatjana.

Moteris neabejoja, kad tik ligotas žmogus galėtų taip pasielgti. „Vaiko teisių atstovai, socialiniai darbuotojai man jau yra sakę, kad palaikys mane, jei kreipsiuosi į teismą dėl griežtesnių apribojimų tėvui matytis su vaiku. Kito kelio greičiausia ir nebus. Bet dabar svarbiausia, kad vaikas atsirastų“, – pokalbį užbaigė dingusio berniuko motina.

Naujienų portalas tv3.lt ragina mačiusius nuotraukoje esantį vaiką nedelsiant paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų