REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune trečiadienį griūti pradėjęs namas bus tvirtinamas, kol darbai bus baigti gyventojai į jį grįžti negalės.

Kaune trečiadienį griūti pradėjęs namas bus tvirtinamas, kol darbai bus baigti gyventojai į jį grįžti negalės.

REKLAMA

„Dabar tas namas yra aptvertas ir saugomas, kad niekas į jį nepakliūtų, o namą administruojanti įmonė stato sąramas, betonuoja ir rūpinasi to namo būkle, kad jis toliau neslinktų. Kai viskas bus pabaigta, informuos, kada žmonės galėtų atgal susikraustyti“, – BNS sakė Kauno savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas.

Namą administruoja bendrovė „Būsto valda“.

Įvykio vietą trečiadienio popietę apžiūrėjęs Kauno administracijos vadovas sakė, kad incidentas įvyko, kai vienas iš namo gyventojų nusprendė neteisėtai pagilinti rūsį. Pasikasus po pamatu, jis nusėdo ir dalis sienos pakibo ore.

„Mes pasirūpinsime gyventojais, kurie neturi, kur apsistoti, suteikėme laikiną būstą“, – sakė V. Šiliauskas.

Ugniagesių duomenimis, iš namo išvesta 15 gyventojų. Pasak V. Šiliausko, kol kas laikino prieglobsčio savivaldybės paprašė dvi šeimos.

REKLAMA
REKLAMA

Kada gyventojai galės grįžti į savo namus, kol kas neaišku.

Apie incidentą K. Petrausko gatvėje esančiame name tarnyboms 13.28 val. pranešė name dirbantis notaras. Jis informavo, kad yra nusėdęs namo pamatas ir namas kabo ore, todėl nerimavo, jog jis gali įgriūti.

Iš namo buvo išvesti gyventojai, teritorija aptverta. Ugniagesiai name atjungė dujas ir elektros tiekimą, BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų