REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžietis „Maxima" parduotuvės apsaugos darbuotojas prisidirbo kaip reikiant. Prekybos centre išplūdęs ant žemės parvirtusį girtą vyrą jį dar ir aptalžė. Įrašą paviešinus pirkėjui rankų nesuvaldęs apsaugininkas neteko darbo.

Panevėžietis „Maxima" parduotuvės apsaugos darbuotojas prisidirbo kaip reikiant. Prekybos centre išplūdęs ant žemės parvirtusį girtą vyrą jį dar ir aptalžė. Įrašą paviešinus pirkėjui rankų nesuvaldęs apsaugininkas neteko darbo.

REKLAMA

Vaizdo įrašas žaibiškai išplito internete, jame matoma, kaip vienos „Maximos" apsaugos darbuotojas visiems matant dorojasi su girtu parduotuvės lankytoju. Įraše matyti, kad akivaizdžiai neblaivus vyras sėdi ant grindų, o prie jo pasilenkęs apsaugininkas besikeikdamas tvoja kelis kartus per veidą.

Liudininku tapęs panevėžietis šokiruojančiu vaizdo įrašu pasidalino gegužės pirmą – nedarbo dieną. Prie tos pačios parduotuvės sutiktas nukentėjusiojo pažįstamas Vytautas papasakojo plačiau dėl ko anas gavo mušti.

„Kaip pats elgiesi taip ir su tavim. Gal ir prikūlė jeigu jis nuėjo kaip tapkė girtas, pasakė, kad neparduosim tau išgert eik lauk, tas nuvirto. Nu ir vat“, – pasakoja Vytautas.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal įrašu pasidalinusio panevėžiečio pasakojimą ant žemės nuvirtęs vyras nesipriešino, tačiau apsaugos darbuotojas jam vistiek smūgiavo. O štai Vytautas nebuvo linkęs užstoti draugo. Esą pats prisidirbo.

REKLAMA

„Aišku kažką padarė kaip ta patarlė arklys arklį už dyką irgi nekaso taip ir čia už dyką jo tikrai niekas nestumdė ir nemušė arba vogė, arba ką nors koliojo“, – sako Vytautas.

Prie parduotuvės sutiktų žmonių nuomonės taip pat išsiskyrė. Vieni kategoriškai buvo prieš bet kokį rankos pakėlimą, kiti atvirai piktinosi prie parduotuvių valkataujančiais girtuokliais.

„Kam daužyti jeigu jau ant žemės sėdi, mačiau feisbuke, bet kam bedaužyti, ištraukei, nu negerai pasielgė, reikėjo paprasčiausiai ištempt“, – sako Gintaras.

„Nu negalima jis apsauginis gali tik policiją iškviesti ir viso gero, bet mušti žmogų girtą nežinau“, – sako Antanas.

REKLAMA
REKLAMA

„Gal ir perdėtai, bet, žinot, kai jiems pastoviai eina ir stumdytis su jais tai irgi. Bet gal švelniau galima kažkaip“, – sako Jurgita.

Vilija buvo kritiškesnė.

„Išmaigo bandeles kaip jų nevyti iš parduotuvės eina, prašo, pristoja, duok jiems tuoj pinigų. Aišku įkyrūs, smirdantys, baisu“, – sako moteris.

Prieš vyrą smurtaujantis pusamžis apsaugininkas neliko nepastebėtas. Prekybos centro atstovų teigimu darbuotojas iškart buvo atleistas.

Įmonė griežta – toks elgesys netoleruotinas. Nors į policiją niekas nesikreipė, pareigūnai dėl to nepažiūrėjo pro pirštus kadangi įvykis buvo nufilmuotas ir paviešintas policija ėmėsi įvykių aplinkybių patikslinimo. Bus sprendžiama ar kelti bylą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt atsiųstame komentare „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė pakomentavo darbuotojo elgesį

„Dėl situacijos labai apgailestaujame ir kliento bei kitų mūsų pirkėjų atsiprašome. Toks apsaugos darbuotojo elgesys mūsų įmonėje yra griežtai netoleruotinas. Vos įvykus šiam incidentui jis nuo pareigų buvo nušalintas ir šiandien buvo atleistas.

Savo darbuotojus vertiname ir jais rūpinamės, tačiau tuo pačiu keliame jiems aukštus moralės ir elgesio standartus. Labai gaila, tačiau šis kartas buvo išimtis, kai darbuotojas smarkiai viršijo savo pareigybinių įgaliojimų ribas. Dėl susiklosčiusios situacijos dar kartą labai atsiprašome".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų