REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialiniame tinkle „Facebook“ sparčiai plinta sunerimusių artimųjų pagalbos prašymas padėti surasti mįslingomis aplinkybėmis be žinios pradingusį 40 metų Marių Dobilą.

Socialiniame tinkle „Facebook“ sparčiai plinta sunerimusių artimųjų pagalbos prašymas padėti surasti mįslingomis aplinkybėmis be žinios pradingusį 40 metų Marių Dobilą.

REKLAMA

Vyras, anot jų, iš Anglijos į Lietuvą išvyko dar balandžio 14-ąją. Paskutinį kartą su juo, jau pasiekusiu Lietuvą, bendrauta balandžio 17 dieną, bet nuo to laiko Mariaus telefonas yra išjungtas.

„Prašau padėkite surasti tėtį. Dingo Vilniuje. Bet kokia informacija svarbi. Visi, kas galite – dalinkitės“, – rašo M. Dobilo ieškanti dukra. Apie dingusį vyrą policijai pranešta balandžio 20-ąją, į pareigūnus kreipėsi M. Dobilo sesuo.

Gluminanti detalė

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Kristina Janulevičienė portalui tv3.lt pasakojo daugiau šio keisto dingimo aplinkybių.

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu patvirtinti, kad yra paskelbta M. Dobilo paieška pagal jo sesers prašymą. Pareigūnams paskambinusi moteris pranešė, kad nuo balandžio 17 d. nepavyksta susisiekti su broliu.

REKLAMA

Po pranešimo pareigūnai iškart nustatė paskutinę telefono buvimo vieta. Pagal turimus duomenimis, M. Dobilo telefonas paskutinį kartą naudotas Vilniuje, Kirtimų mikrorajone“, – teigė K. Janulevičienė.

Primename, kad Kirtimuose yra įsikūręs saugumu nepasižymintis Vilniaus taboras. Bet kuriuo atveju, anot policijos, yra tiriamos visos dingimo versijos.

„Situacija tokia, kad dingęs asmuo šių metų balandžio 15 dieną sugrįžo iš Anglijos į Zarasus pas savo draugę. Iš Zarasų balandžio 17 d. jis važiavo į Vilnių. Paskutinis jo prisijungimas Vilniuje fiksuotas apie 16.13 val. šalia Kirtimų.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai, tik sulaukę dingusiojo sesers prašymo, išsiuntė raštą dėl asmens atpažinimo. Užklausa perduota ligoninėms, kitoms valstybinėms įstaigoms. Kol kas jokių žinių neturime, todėl kreipiamės pagalbos į visuomenę“, – kalbėjo Alytaus policijos atstovė.

Policijos turimais duomenimis M. Dobilas iki 2017-ųjų gyveno Šiaulių mieste ar rajone, o nuo 2017 m. jau gyvena užsienyje.

M. Dobilas yra 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių trumpų plaukų, ant dešinės rankos turi tatuiruotę.

Gyventojus, ką nors žinančius apie vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, prašome informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Giedrių Šimoniūtį telefonu +370 700 65 728, mob. tel. +370 679 27832 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų