REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Avarija Ukmergės gatvėje (nuotr. Broniaus Jablonsko)

Penktadienį prieš vidurdienį specialiosioms tarnyboms buvo pranešta apie dvi avarijas, per kurias nukentėjo žmonės.

23

Penktadienį prieš vidurdienį specialiosioms tarnyboms buvo pranešta apie dvi avarijas, per kurias nukentėjo žmonės.

REKLAMA

Didesnė avarija 11.17 val. įvyko Ukmergės gatvėje. Prie garažų Šeškinėje susidūrė du lengvieji automobiliai. Pranešta, kad po avarijos moteris guli ant žemės praradusį sąmonę.

Atvykus medikams paaiškėjo, kad tai „Nissan“ vairuotoja, pirminiais duomenimis, jai lūžo ranka. Maža to, vairuotoja nėščia. Laimė, bent jau sąmonės moteris nebuvo praradusi. Medikai „Nissan“ vairuotoją skubiai išvežė į ligoninę.

Važiavusieji VW nesužeisti. Kas siauroje gatvelėje, šalutinėje Ukmergės gatvės atkarpoje tarp Šeškinės ir Ozo gatvių išvažiavo į priešpriešinę – aiškinasi policija, vairuotojai pasakojo skirtingas versijas. Abu automobiliai apdaužyti smarkiai.

O 11.07 val. buvo pranešta, kad du automobiliai susidūrė Ateities gatvėje. Pirminiais duomenimis, BMW netoli sankryžos su Kalvarijų gatve pradėjo riedėti atbulas ir atsitrenkė į „Mercedes“. Apgadinimai nėra dideli.

Anot skambinusiųjų, BMW vairuotojui iš burnos ėmė tekėti kraujas. Medikai vyriškį skubiai išvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, vyrui prie vairo pasidarė bloga, sutrikus sveikatai automobilis tapo nevaldomas ir pradėjo riedėti atbulas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų