REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kurį laiką Josvainių miestelyje atsitikus didžiulei nelaimei neabejingi kito bėdai liko kaimynai. Ugniai suniokojus namą gatvelės gyventojai kaipmat puolė padėti šeimai. Nukentėjusiesiems renkama parama ir tikimasi, kad suniokotą namą pavyks atstatyti.

Nuostoliai – milžiniški

Ugniagesių gelbėtojų tyrėjai konstatuoja, kad gaisro Labūnavos gatvės Josvainių miestelyje metu išdegė mansardinėje dalyje esantys du kambariai, apsilydė ir nuardyta 15 m² mansardinės dalies apdailos, nuardyta 100 m² stogo dangos, vandeniu sulietas pirmas namo aukštas. Jau dabar aišku, kad šeimininkai patyrė milžiniškų nuostolių.

Tragišką vakarą jie neseniai buvo grįžę iš darbo ir savo akimis matė, kaip liepsnos ryja jų turtą. Namo savininkui nuo regėto vaizdo net sušlubavo sveikata, pasidarė negera, tad jį savo globon perėmė atskubėję greitosios medicinos pagalbos medikai.

REKLAMA
REKLAMA

Glaudžiasi pas dukrą

Nuo gaisro nukentėję žmonės šiuo metu glaudžiasi pas dukrą Kaune. Name šiuo metu gyventi neįmanoma. Kas nesudegė, tas buvo sulieta vandeniu. Neabejingi Labūnavos gatvelės kaimynai suskubo į pagalbą nukentėjusiems ir tikisi surinkti kažkiek aukų. Kaimynė Aistė Povilauskienė, pasikvietusi dar vieną kaimynę, organizavo paramos akciją. 

REKLAMA

Degė atvira ugnimi

Pragariškas gaisras kilo vakare, o tuomet baisūs ugnies liežuviai nušvietė Josvainių miestelį. Čia užsidegė medinis gyvenamasis namas. Ugnis pastatą rijo žaibiškai, laimei, žmonėms pavyko laiku išbėgti laukan. Pirmiesiems ugniagesiams atvykus į įvykio vietą namas degė atvira liepsna. Ugniagesiai dirbo apie valandą. Dar ir po nelaimės jie budėjo iki primos valandos nakties.

Dėl ko kilo gaisras, pasakyti sunku, bet ugniagesiai įtaria dvi realiausias versijas: arba ugnis įsiplieskė nuo krosnies, arba nuo elektros instaliacijos gedimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų