REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Naktinis reidas Pylimo gatvėje (nuotr. Broniaus Jablonsko)

Penktadienį vakare ir naktį į šeštadienį Vilniaus apskrities policijai įkliuvo net penki girti vairuotojai. Trims jų iškeltos baudžiamosios bylos.

31

Penktadienį vakare ir naktį į šeštadienį Vilniaus apskrities policijai įkliuvo net penki girti vairuotojai. Trims jų iškeltos baudžiamosios bylos.

REKLAMA

Dvi lengvai apgirtusios vairuotojos sučiuptos tradicinėje reidų vietoje – Pylimo gatvėje. Čia po vidurnakčio Kelių policija tikrino beveik visus pravažiuojančius vairuotojus.

„CityBee“ automobilį vairavusi mergina įpūtė 0,31 prom. Vairuotoja neturi dvejų metų stažo, todėl jai bus skirta bauda nuo 230 eurų iki 300 eurų. Teisė vairuoti viršijus vadinamąją nulinę promilę nėra atimama, tačiau pasibaigus bandomajam laikotarpiui teks perlaikyti egzaminą. Itin griežtą nuobaudą skirs ir „CityBee“ bendrovė – gresia 2 tūks. eurų bauda pažeidus sutartį.

Čia pat Pylimo gatvėje buvo sustabdyta ir „Lexus“ vairuotoja, ji įpūtė 0,44 prom. Už tokį lengvą girtumą ji gaus ne tik maždaug 300 eurų baudą, bet ir mažiausiai metams praras teisę vairuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus apskrities policija praneša, kad penktadienio vakarą įkliuvo ir trys smarkiau apgirtę vairuotojai.

Apie 19.23 val. Vilniuje, A. J. Povilaičio gatvėje, automobilio „Peugeot 307“ vairuotojui buvo nustatytas vidutinis 1,97 prom. girtumas. 1972 metais gimęs vyras bandė policiją papirkti ir pareigūnams bruko 50 eurų kyšį. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

REKLAMA

Apie 20.15 val. Vilniaus rajone, Pagirių seniūnijoje, Gudelių kaime, sustabdytas ,,VW Sharan“ vairuotojas įpūtė 3,39 promilės – tai sunkus girtumas. 1971 m. gimęs vyras uždarytas į areštinę.

Ten pat atsidūrė ir prieš vidurnaktį Liepkalnio gatvėje sustabdytas ,,VW Golf“ vairuotojas, įpūtęs 2,28 promilės. Tai vidutinis girtumas. Pirminiais duomenimis, šis vairuotojas dar ir bandė sprukti nuo policijos – Minsko plente prasidėjusios gaudynės neilgai tęsėsi – 1994 m. gimęs vairuotojas nespėjo toli nuvažiuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų