REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Avarija Tauragėje (nuotr. Arnoldas Vydmantas)
3

 

Šeštadienį ryte specialiosios tarnybos gavo pranešimą apie T.Ivanausko gatvėje nutikusią nelaimę. Prireikė ir medikų pagalbos.

9.23 val. pranešta apie T.Ivanausko ir Naujosios gatvių sankryžoje įvykusią nelaimę. Atskubėjo keli policijos pareigūnų ekipažai, ugniagesiai ir greitosios medicinos pagalbos brigada.

Pirminiais duomenimis, Lietuvoje neįregistruoto BMW markės automobilis lėkė T.Ivanausko gatve nuo miesto centro pusės. Sankryžoje su Naująja gatve vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir automobilis vertėsi. Mašina visiškai sumaitota.

Automobilio vairuotojas ir keleivis išgabenti į ligoninę apžiūrai. Įvykio vietoje buvusių žmonių teigimu, vairuotojas nebuvo smarkiai sužalotas, šlubčiojo. Kiek rimčiau gali būti sužalotas keleivis, kuris skundėsi nugaros skausmais.

Ugniagesiai gelbėtojai atjungė transporto priemonės akumuliatorių bei padėjo medikams nukentėjusį keleivį įkelti į greitosios automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, nelaimės metu šiek tiek nukentėjo ir „Volvo“ markės automobilis – į jį atskrieję BMW sukelti žvyro akmenukai apibraižė mašiną.

Policijos pareigūnai vis dar dirba nelaimės vietoje ir aiškinasi aplinkybes. Svarstoma, jog nelaimės priežastimi tapo nesaugus greitis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų