REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palangoje esančiame reabilitacijos centre „Palangos linas“ įvyko sukrečianti tragedija. Iškritusi pro šio reabilitacijos centro šeštame aukšte esantį balkoną žuvo pusamžė moteris.

Palangoje esančiame reabilitacijos centre „Palangos linas“ įvyko sukrečianti tragedija. Iškritusi pro šio reabilitacijos centro šeštame aukšte esantį balkoną žuvo pusamžė moteris.

REKLAMA

Apie prieš kelias dienas, 2019 metų vasario 13-ąją, įvykusią tragediją pranešė naujienų portalo tv3.lt skaitytoja. Moteris piktinosi, kad apie šį įvykį viešoje erdvėje nebuvo užsiminta nė žodžiu.

„Įdomu, ar šioje ligoninėje balkonai atitinka visus standartus? Yra juk žmonių po įvairių traumų arba ligų ir, kiek suprantu, balkonai turėtų būti padidinto saugumo. Ar visada reikia laukti, kol atsitiks kokia nelaimė? Šįkart taip ir nutiko, žuvo žmogus“, – savo žinutėje rašė tv3.lt skaitytoja.

Moteris teigė, kad dėl šios nelaimės buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas: „Tik bijau, kad verdiktas bus – nelaimingas atsitikimas. Bet kodėl jis įvyko, kažin ar kas sužinos. Įvykis nutiko 2019-ųjų vasario 13 d., tik apie jį, kaip bebūtų keista, niekas nieko nerašė.“

REKLAMA
REKLAMA

Įtaria, kad paslydo

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė patvirtino, kad tv3.lt skaitytojos pateikta informaciją apie tragediją yra teisinga.

REKLAMA

„Policijos suvestinėje yra įrašas apie nelaimę vasario 13 dieną. Pirminiais duomenimis, Palangoje, Vytauto gatvėje, esančioje sanatorijoje per balkoną iš 6 aukšto iškrito moteris.

1970 m. gimusi moteris greitosios pagalbos automobiliu buvo skubiai išvežta į ligoninę. Bet dėl patirtų galvos sužalojimų ji ligoninėje mirė. Pirminiais duomenimis, kambaryje ji buvo viena. Nelaimė įvyko, galimai paslydus“, – turimą informaciją pateikė A. Grauslienė.

Žuvo atvykimo dieną

Bendrovės „Palangos linas“ direktorius Algirdas Jonaitis sutiko trumpai pakomentuoti įvykusią nelaimę ir patikslino keletą aplinkybių.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai nežinau, kodėl nutiko tokia nelaimė. Tas žmogus tą pačią dieną atvažiavo į reabilitacijos centrą. Buvo priimtas ir apgyvendintas. Nuėjo pas savo gydantį gydytoją. Ir, po to, jau žinote kas nutiko...

Nenorėčiau komentuoti plačiau, kol vyksta tyrimas. Nedrįsčiau daryti jokių apibendrinimų ir taip užbėgti atliekamam ikiteisminiam tyrimui už akių“, – pabrėžė A. Jonaitis.

Bendrovės direktorius papildė, jog moteris iškrito ne pro bendrojo naudojimo patalpoms priklausantį, o pro savo kambario balkoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų