REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje rastas mįslingomis aplinkybėms žuvęs vyras – į garažų masyvą gaisro gesinti atvažiavę ugniagesiai rado negyvą vyrą, aiškėja, kad jis galėjo būti žiauriai sumuštas.

Vilniuje rastas mįslingomis aplinkybėms žuvęs vyras – į garažų masyvą gaisro gesinti atvažiavę ugniagesiai rado negyvą vyrą, aiškėja, kad jis galėjo būti žiauriai sumuštas.

REKLAMA

Įvykio vietoje gausios policijos pareigūnų pajėgos, prieš kelias valandas į šį garažų masyvą Justiniškių pašonėje ir Pašilaičių pašonėje buvo iškviesti ugniagesiai. Kažkas iš daugiaaukščio pamatė rūkstančius dūmus. Atvažiavę gelbėtojai rado rūkstantį metalinį garažą, o šalia jo gulėjo vyras. Jis buvo nebegyvas, bet, pirminiais duomenimis, žuvo ne apsinuodijęs dūmais ar dėl nudegimų. Vyras galėjo būti sumuštas. Štai žmonės sako, kad šiame garažų masyve karaliauja benamiai, esą galėjo žūti vienas jų.

Pašilaičių ir Justiniškių pašonėje esantys garažai užima didžiulę teritoriją. Čia yra nemažai bešeimininkių, kuriuose gyvena benamiai. Kai kuriuose jų benamiai jame apsigyveno po gaisrų.

REKLAMA
REKLAMA

Garaže benamių nebėra, greičiausiai jie pabėgo vos pasirodė tarnybos.

Čia yra ir benamių virtuvėlė, ir benamių tualetas, jam panaudota garažo duobė. Prie pat ir dar vis nenupuošta kalėdinė eglutė. Benamiai labai nesislapsto nuo garažų šeimininkų, net valgyti gaminasi lauko virtuvėje.

REKLAMA

Policijos pareigūnai baigė apžiūrinėti įvykio vietą. Atvažiavo ir lavonvežiai, išvežamas kūnas. Aiškėja, kad žuvo greičiausiai namus turinis vyriškis. Benamis tvirtina, kad žuvo greičiausiai visai ne jo likimo bičiulis. Vyriškis sako, kad garaže priešais sudegusį vakar vakare ir per naktį buvo smarkiai švenčiama. Šventė tikrasis garažo savininkas su savo bičiuliais.

„Jisai va rytą buvo atėjęs. Taip tai naktį buvo rami, tik kad iš vakaro baliavojo. Jie va visai netoli gyvena čia. Šventė, vasario 16. Atsišventė“, – pasakoja vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Sudegęs garažas yra jau buvo apleistas. Dėl ko kilo gaisras, aiškinamasi. Liudininkai sako, kad maždaug šeši vyrai gėrė pasišviesdami žvakėmis, galbūt nuo jų ir kilo gaisras. Vasario 16-ąją šventusi kompanija buvo itin dosni.

Dabar laukiama ekspertų išvadų – būtent nuo jų priklausys, ar šis įvykis bus tiriamas kaip nužudymas. Neatmetama, kad vyras susižaloti galėjo paslydęs ir parkritęs, tačiau kol kas spėjama, kad jis buvo sumuštas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų