REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasarį bus metai, kai Airijos policija sukilo ant kojų ieškodami be žinios dingusios 29-erių lietuvės Giedrės Raguckaitės. Moters dingimą gaubė storas paslapčių šydas, o į viešumą lendančios naujos detalės kėlė tik šiurpiausius vaizdinius.

Pavasarį bus metai, kai Airijos policija sukilo ant kojų ieškodami be žinios dingusios 29-erių lietuvės Giedrės Raguckaitės. Moters dingimą gaubė storas paslapčių šydas, o į viešumą lendančios naujos detalės kėlė tik šiurpiausius vaizdinius.

REKLAMA

Spėjama, kad patraukli, šviesiaplaukė lietuvaitė galėjo būti apsvaiginta, prieš jos valią išvežta ir prievartauta, kol, galiausiai, buvo nužudyta.

Naujausiais duomenimis pasidalijo Giedrės sesuo Gintarė, kuri, remdamasi liudininkų pasakojimais tvirtai sako – Giedrė buvo bent tris kartus išprievartauta, o paskui nužudyta.

Laikraštis „The Star“ rašo, kad dingusi lietuvė buvo prievartaujama bent trijuose skirtinguose namuose, nužudyta, o paskui ir slapta palaidota, taip bandant nuslėpti nusikaltimo pėdsakus. Apie tai žurnalui papasakojo vis dar skaudžiai sesers netektį išgyvenanti Gintarė.

Skelbiama, kad paskutinė dar gyvą Giedrę Raguckaitę mačiusi liudininkė pateikė tyrimui svarbius faktus. Po jos liudijimo dingusios moters paieškos buvo perkvalifikuotos į nužudymą.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigė, kad pati matė, kaip savo namo kambaryje 29-erių nestabilios būklės lietuvė Giedrė Raguckaitė buvo prievartaujama. Ji akimirksniu iš namų išprašė pažįstamus vyrus ir dar bandė pati atgaivinti tautietę. Tačiau naujausios tyrimų išvados skelbia, kad prieš tai Giedrė dar buvo nuvežta į kitus du namus, kuriuose buvo prievartaujama.

REKLAMA

Paskutinis miestas, kuriame Giedrė buvo pastebėta, buvo Laytown, pirmieji namai stovėjo netoli Drogheda miesto.

„Viskas prasidėjo Drogheda mieste. Tie du žvėrys ją apsvaigino narkotikais ir be perstojo prievartavo kažkieno namuose. Tada jie ją nusivežė į kitų pažįstamų namą ir toliau tesė savo nešvarius darbus – ji vėl buvo prievartaujama. Kai jie pagaliau suprato, kad jos būklė yra kritinė, nuvežė į paskutinį namą, kurio gyventoja sutiko prisidėti prie bylos tyrimo“, - emocingai kalbėjo dingusios sesuo.

Giedrės Raguckaitės kūnas iki šiol nėra surastas.

Moteris skelbia, kad vietiniai lietuviai puikiai žino, kas nutiko Giedrei, tačiau bijo apie tai prasitarti, kad patys nenukentėtų.

REKLAMA
REKLAMA

„Jos kojos ėmė mėlynuoti ir du vyrai bandė kišti ją į ledinę vonią, kad kiek suaktyvinti kraujotaką. Tai kiek atgaivino lietuvę, todėl ji vėl buvo nunešta į kambarį ir toliau prievartaujama“, - teigė liudytoja.

Ji norėjo kuo skubiau skambinti greitajai pagalbai, tačiau vyrai ją išvarė ir liepė nesikišti ne į savo reikalus. Po to, kai ji buvo išnešta į automobilį, nuo to karto Giedrės niekas nebematė.

Vienas iš įtariamųjų keletą savaičių praleido kalėjime, tačiau buvo paleistas ir laisvėje vaikšto iki šiol. Policija įsitikinusi, kad reikia ieškoti ne dingusios moters, bet jos kūno. Tačiau kol nėra jokių įrodymų – jų rankos prieš įtariamuosius – surištos.

Šaltiniai tvirtina, kad abu įtariami vyrai yra iš Rytų Europos, žinomi policijai ir yra pavojingi visuomenei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų