REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
masinė avarija prie Vilniaus (skaitytojo nuotr.)

 Antradienio rytą, apie 7.30 val. prie Vilniaus įvyko masinė avarija. Per ją susidūrė 3 automobiliai, viena moteris nukentėjo.

3

 Antradienio rytą, apie 7.30 val. prie Vilniaus įvyko masinė avarija. Per ją susidūrė 3 automobiliai, viena moteris nukentėjo.

REKLAMA

Apie įvykį naujienų portalui tv3.lt patvirtino policijos pareigūnai, šiuo metu policija dirba įvykio vietoje. Pasak artimųjų, ieškoma įvykio kaltininko.

„Vairuotoja po įvykio neteko sąmonės ir patyrė šoką, pabėgusio automobilio markės nematė, kartu važiavusi jos mama patyrė sunkius sužeidimus ir dabar yra operacinėje.

Iš įvykio vietos pabėgęs automobilis buvo tamsios spalvos, kiek didesnis už nukentėjusios, kol kas markė nėra žinoma. Visi liudininkai matė tik tamsų automobilį. Policijai buvo iškart pranešta, tačiau nežinome kas sukėlė tą avaringą situaciją ir ieškome liudininkų, kas galėtų pagelbėti“, – naujienų portalui tv3.lt sakė moteris.

Masinė avarija įvyko kelyje Sudervė–Pilaitė, pavažiavus 2 km už Čekoniškių.

Policija patikslino, kad Vilniaus raj., kelyje Pilaitė - Čekoniškės – Sudervė, 12,3 kilometre susidūrė 3 automobiliai: „Suzuki Swift“ (vairuotoja K. M., gim. 1997 m., blaivi), „Audi A6“ (vairuotojas G. K., gim. 1993 m., blaivus) ir „Seat Leon“ ( vairuotoja V. K. gim. 1984 m., blaivi).

REKLAMA
REKLAMA

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Suzuki“ keleivė V. M., gim. 1968 m., ji išsivežta į ligoninę.

Netrukus nukentėjusieji pasidalino pagalbos prašymu feisbuke:

„Gal kas šiandien ryte prieš 8 val. ryto, kelyje Sudervė – Pilaitė matėte įvykį, ieškome kaltininko, kuris sukėlė avariją ir pabėgo iš įvykio vietos link Rastinėnų, tamsios spalvos automobilis, už informaciją gerai atsilyginsime, nukentėjo artimieji.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų