REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio priemiestyje netikėtai rasta negyva pora. Dviaukščiame name ant grindų aptikta negyva moteris, o ūkiniame pastate dar ir vyro lavonas. Paaiškėjo, kad tai sesers ir brolio palaikai. Pastarojo niekas nepasigedo mažiausiai 4 paras.

Panevėžio priemiestyje netikėtai rasta negyva pora. Dviaukščiame name ant grindų aptikta negyva moteris, o ūkiniame pastate dar ir vyro lavonas. Paaiškėjo, kad tai sesers ir brolio palaikai. Pastarojo niekas nepasigedo mažiausiai 4 paras.

REKLAMA

Panevėžio rajone, Piniavoje dviejų žmonių kūnai kieme. Be gyvybės ženklų ant grindų gulinčią moterį aptiko sūnus. O negyvo vyro palaikai buvo rasti ūkiniame pastate. Paaiškėjo, kad mirusi pora – 52-iejų moteris ir trejais metais jaunesnis vyras ne sutuoktiniai, o brolis ir sesuo.

„Sūnus ir pasakėl aš atvažiavau po 13 val. jau radau mamą gulinčią ant žemės, bet jau buvo nebegyva. Ir jis sako dėdė tai kaip dėdė, bet aš nebeturiu mamos“, – pasakojo kaimynystėje gyvenanti Vida.

Atvykę ekspertai nustatė, kad sandėliuke aptiktas vyro lavonas jau seniai sustingęs. Ant abiejų kūnų jokių smurto žymių neaptikta.

REKLAMA
REKLAMA

„Brolis lygtais miręs prieš 4 paras. Žodžiu kada jau čia visi sujudo sukurto sako, o kur Virgis, jo toks vardas buvo ir tada nuėjo į ūkinuką ir nežinau ar lovoj ar ant grindų jį rado“, – pridūrė kaimynė.

REKLAMA

„Ekspertai dar aiškinasi mirties aplinkybes ir tikslų laiką nustatys, nes neiašku kuriuo metu miręs tiek vyras, tiek moteris. Moteris gal aiškiau, nes sūnus negalėjo susisiekti todėl ir kreipėsi į pareigūnus, o kiek laiko jau buvo miręs vyras kol kas neaišku. Greičiausiai ne tą pačią dieną“, – sakė policijos atstovė Rasa Meištė.

Laiškininke dirbusi moteris brolį buvo įleidusi gyventi ūkinio pastato sandėliuke. Mat į alkoholį įjunkęs vyras stipriai išgerdavo. Kaimynai pasakoja, kad kai sūnus savaitgalį atvykęs jau aptiko negyvą motiną namuose buvo ir vos prieš kelias dienas iš užsienio grįžęs sutuoktinis. Kalbama, kad kitame kambaryje miegojęs vyras jau kelias dienas laistė sugrįžimą, todėl negirdėjo kada žmonai pasidarė negera.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu moters šeimą persekiojo nelaimės. Anot kaimynų, piniavietė neseniai palaidojo dukrą, kurios netektį itin skaudžiai išgyveno.

„Vyras sako buvo išgėręs gal jis ir miegojo. Sūnus sakė, kad su mama buvo paskutinis pokalbis, kad sako prastai jaučiuosi ir sako aš pasiūliau greitają pakviesti, o gal kokių vaistų gėrė. Čia turbūt juos dukra ir pasikvietė į aną pasaulį labai moteris pergyveno. Staigi nelaimė įvyko. Labai, labai pergyveno“, – svarstė kaimynė Vida.

„Jinai prieš porą mėn dukrą palaidojo vėžiu mirė 29 mergaitė ir va patys pagalvokit“, – pridūrė greta gyvenanti Daiva,

Nuo ko tiksliai mirė brolis ir sesuo nustatys ekspertai. Na, o prieš porą savaičių panašiomis aplinkybėmis Panevėžio rajone tik Vadokliuose taip pat buvo rasti du negyvi žmonės. Negyvėlius socialiniu būstu paverstame name aptiko užsukę socialiniai darbuotojai.

Tuomet spėliota, jog pora galėjo staiga numirti apsinuodiję alkoholio surogaitais ar smalkėmis. Tačiau paaiškėjo, kad vyras mirtinai sušalo, o moterį pasiglemžė ilgą laiką kankinusi džiova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų