REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį tragedija sukretė Kauną. Pačiame miesto centre, už kelių žingsnių nuo ligoninės, susmukęs vyras mirė, rašo portalas kasvykstakaune.lt.

Penktadienį tragedija sukretė Kauną. Pačiame miesto centre, už kelių žingsnių nuo ligoninės, susmukęs vyras mirė, rašo portalas kasvykstakaune.lt.

REKLAMA

Kaip rašoma portale, tuo metu, nelaimės liudininke tapusi Rūta Visočnik teigia, kad tragedijos metu šalimais esančios gydymo įstaigos personalas gėrė kavą.

„Šiandien teko būti dramatiškos situacijos stebėtoja-dalyve. Ryte eidama į darbą pamačiau būrelį žmonių, apsupusių sniege gulintį vyrą, kuris jau nerodė gyvybės ženklų. Veidas – prisirpusios mėlynės spalvos, ant sniego kraujas, nes žmogus griuvo veidu į žemę“, – baisią sceną savo „Facebook“ paskyroje nupasakojo R. Visočnik.

Anot portalo, greitosios medicinos pagalbos ekipažui nesirodant, vienas iš praeivių ėmėsi gaivinimo. Greitosios medikai procedūrai vadovavo telefonu. Žmogus kvėpavo – viltis, kaip prisiminė moteris, dar nebuvo mirusi.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi veiksmas vyko šalia Kauno klinikinės ligoninės Skubios pagalbos ir traumų skyriaus, esančios Gedimino gatvėje, pati R. Visočnik nulėkė į registratūrą prašyti medikų pagalbos. Ten sulaukė nurodymo eiti į 129 ar 139 kabinetą, atsiminti tikslaus numerio dėl skubėjimo ir įtampos ji teigia nė negalėjusi.

REKLAMA

„Registratūros darbuotoja nepalydėjo, koridorių raizgalynėje kabineto teko ieškotis pačiai, nors kiekviena sekundė galėjo būti lemiama. Radau 129(139)-tą. Jame kelios moterys gėrė kavą. Prašymas padėti personalo nesujaudino. Sako, kvieskit greitąją. Aš: „Kvietėm, bet kol atvažiuos – gal galite padėti praeiviui, gaivinančiam mirštantį žmogų“. Atsakymas: „Mes negalime, juk greitoji iškviesta“, – pademonstruota apatija negalėjo atsistebėti kaunietė.

Pranešama, kad 78 metų amžiaus vyriškis turėjo problemų su širdimi, atvykus medikams, jis jau buvo ištiktas klinikinės mirties. Specialistai gaivino vyriškį, atliko reanimacijos veiksmus, tačiau pastangos buvo bevaisės – žmogus mirė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų