REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Vandentiekio avarija Žemaitės gatvėje nuotr. Broniaus Jablonsko

Vairuotojų dėmesiui: Vilniuje uždaroma svarbi gatvė

Papildyta 20:30 val.

 Sausio 17 d. Vilniaus Žemaitės gatvėje trūko vamzdis, dėl to Naujamiestyje dalyje gatvių uždaromas eismas. Vandentiekio avariją Vilniaus Žemaitės gatvėje specialistai tikisi likviduoti dar penktadienio naktį.

28

 Sausio 17 d. Vilniaus Žemaitės gatvėje trūko vamzdis, dėl to Naujamiestyje dalyje gatvių uždaromas eismas. Vandentiekio avariją Vilniaus Žemaitės gatvėje specialistai tikisi likviduoti dar penktadienio naktį.

REKLAMA

Vairuotojai įspėjami rinktis kitą maršrutą, nes uždaroma Žemaitės g. nuo Savanorių pr. iki Naugarduko g. Eismas uždaromas dėl smegduobės pavojaus.

Įvertinus šiuo metu susidariusią padėtį paaiškėjo, kad uždaryti eismą Vilniuje, Žemaitės gatvėje abejomis kryptimis nėra būtina. 3 policijos ekipažai reguliuos abipusį eismą gatvėje, tačiau važiuoti viena kryptimi lieka po vieną eismo juostą, todėl galimos itin didelės spūstys ir vairuotojams patartina pasirinkti alternatyvų maršrutą. Susidariusi padėtis neleidžia užtikrinti visaverčio eismo abejomis kryptimis Žemaitės gatve. 

Kilti į kalvą, įvažiavus į Žemaitės gatvę, link Naugarduko g. kryptimi, artimiausiu metu bus leidžiama tik visuomeniniam transportui. Leistis Žemaitės gatve žemyn, link Savanorių pr., Pietario ir ir Geležinio Vilko g., šiuo metu galima viena ar abejomis eismo juostomis šia kryptimi, tačiau eismo sudėtingos, didelės spūstys.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojams siūloma atokiau apvažiuoti probleminę miesto vietą. Jei taps būtina, galimas eismo regiliavimas ir laikini eismo ribojimai ir Žemaitės g. prieigose esančiose gatvėse.

REKLAMA

Ketvirtadienį sporto klubas Impuls savo klientams po 13 val. išsiuntė pranešimus, kad laikinai klube yra sutrikdytas vandens tiekimas, todėl žmonės negali naudotis jo paslaugomis ir kviečia sportuoti kituose klubuose.

Dėl avarijos šia gatve viešasis transportas kursuoti negali, todėl 2G, 29 ir 54 maršrutų autobusai bei 16 maršruto troleibusai važiuos pakeistomis trasomis. 15 maršruto troleibusai Žemaites g. nekursuos, kol eismas nebus atnaujintas.

2G ir 54 maršrutų autobusai iš Stoties važiuos V. Šopeno, Kauno, Švitrigailos g., tuomet suks į Savanorių pr. ir tęs kelionę įprastu maršrutu. Pakeistoje trasos atkarpoje 2G maršruto autobusai stos visose stotelėse. Atgal autobusai kursuos tokia pačia trasa.

REKLAMA
REKLAMA

29 maršruto autobusai iš Vilkpėdės važiuos Naugarduko bei Švitrigailos g., tuomet įsuks į Savanorių pr. ir grįš į įprastą trasą. Atgal autobusai kursuos tokia pačia trasa.

16 maršruto troleibusai važiuos Stoties, Sodų, Pylimo, Pamėnkalnio, J. Jasinskio, Liubarto, Kęstučio, Sėlių, T. Narbuto g. ir įsukę į Laisvės pr. kelionę tęs įprasta trasa. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. 15 maršruto troleibusai Žemaites g. nekursuos, kol eismas nebus atnaujintas.

Pasak „Vilniaus vandenų“ atstovų, avarija planuojama likviduoti dar šiandien.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų