REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos pareigūnai kreipėsi į visuomenę su pagalbos prašymu atpažinti į muštynes prie vieno naktinio baro Alytuje įsivėlusius asmenis. Neįprasta šioje istorijoje tai, kad kumščius į darbą paleido ne įkaušę vyrukai, o dailiosios lyties atstovės.

Policijos pareigūnai kreipėsi į visuomenę su pagalbos prašymu atpažinti į muštynes prie vieno naktinio baro Alytuje įsivėlusius asmenis. Neįprasta šioje istorijoje tai, kad kumščius į darbą paleido ne įkaušę vyrukai, o dailiosios lyties atstovės.

REKLAMA

Viena jų ir parašė pareiškimą policijai dėl sumušimo. Incidentas įvyko dar praėjusių metų gruodžio 8-ąją, naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 1 val., naktinio baro „Odė“ prieigose.

Nors prabėgo daugiau kaip mėnuo, bet policijos pareigūnams iki šiol taip ir nepavyko nustatyti konflikte dalyvavusių asmenų, todėl buvo nuspręsta kreiptis pagalbos į visuomenę.

„Pareiškimą dėl sumušimo parašė viena moteris. Prašome visuomenės pagalbos. Gal su jų pagalba pavyks nustatyti vaizdo įraše matomus asmenis. Nieko daugiau apie šį įvykį pasakyti negaliu. Vyksta ikiteisminis tyrimas“, – nedaugžodžiavo Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Deivydas Pašukonis.

REKLAMA
REKLAMA

Liudininkės pasakojimas

Naujienų portalui tv3.lt pavyko surasti liudininkę, kuri plačiau papasakojo apie praėjusių metų gruodžio 8-sios nakties įvykius.

REKLAMA

„Šiek tiek pažįstu tą moterį, kuri parašė pareiškimą policijai. Tai yra labai konfliktiškas žmogus. Kiek man yra žinoma, ji ne pirmą kartą įsivelia į muštynes, konfliktus. Tad nenustebino, kad ir vėl su kažkuo susimušė. Net neabejoju, kad ji pirma suskubo kreiptis į policiją, nes išsigando, jog tą padarys kitos muštynėse dalyvavusios moterys.

Dar prieš šį įvykį policijai buvo parašytas pareiškimas dėl tos pačios dabar nukentėjusiąja įvardijamos moters veiksmų. Aplinkybių tiksliai pasakyti negaliu, bet kilo kažkoks konfliktas, kur ta pati moteris dalyvavo. Tai nutiko spalio ar lapkričio mėnesį“, – pasakojo tv3.lt pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, nukentėjusi moteris augina du vaikus, bet jos elgesys kartais yra sunkiai prognozuojamas: „Neduok Dieve ją kas nors užkabins. Ta moteris tikrai nenusileis. Net ir pati gali išprovokuoti konfliktą. Tikrai nevertinsiu, kas konkrečiai kaltas dėl prieš mėnesį kilusių muštynių, bet žinant jos asmenybę, dar reikėtų rimtai pagalvoti, ar ji tikrai nukentėjusioji?“

Pirminė informacija

Naujienų portalas tv3.lt rašė, kad 2018 m. gruodžio 8 d. apie 1 val. nakties, Alytuje, Naujoji g., prie naktinio baro įėjimo, tarp moterų kilusio konflikto metu buvo sumušta viena moteris.

Policijos išplatintame vaizdo įraše matyti, kad prie baro kilusiame konflikte dalyvavo didelis būrys tiek vyrų, tiek moterų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmenis, mačiusius minėtą įvykį ir galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Deivydui Pašukoniui tel. +370 700 65729, mob. tel nr. +370 614 79364, el. paštu [email protected] arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Smurtavo imtynininkas

Smurtas prie naktinių klubų pastaruoju metu yra plačiai aptarinėjama tema. Naujienų portalas tv3.lt jau rašė apie 2018-siais lapkričio 16-sios naktį įvykusį incidentą. Tada, pirminiais duomenis, kelių asmenų sumuštas dziudo imtynininkas Ignas Mečajus stodamasis nuo žemės vienu smūgiu nokautavo šalia stovinčią merginą.

REKLAMA

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos skyriaus atstovas Paulius Radvilavičius apie šį įvykį pateikė tokią informaciją: „Gavome pranešimą, kad lapkričio 16-ąją, apie 4.40 val. nakties, adresu Vilniaus g. 29, prie „La Birra“ baro įvyko konfliktas. Pareigūnams pranešta, kad nepažįstamas jaunuolis sumušė 1993-siais gimusį jaunuolį. Nukentėjusiajam agresyviai nusiteikęs asmuo trenkė į nosį. Vėliau konstatuotas nosies lūžis. Nukentėjusysis pranešė, kad tas pats asmuo vieną kartą trenkė jo 1997-siais gimusiai draugei.“

Anot policijos atstovo, minėtam J. B. konstatavus nosies kaulo lūžį, jis buvo išleistas gydytis ambulatoriškai. O jo draugei, kuri pati nesikreipė į policiją, nustatyta akies voko žaizda.

Šiuo metu dėl šio incidento buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų