REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nerimsta aistros dėl visuomenininko ir žurnalisto Andriaus Tapino bei premjero Sauliaus Skvernelio nesutarimo. Vos prieš kelias dienas A. Tapinas viešai pareiškė reikalaujantis premjero atsiprašymo, o jei jo negaus – eis į teismą.

Nerimsta aistros dėl visuomenininko ir žurnalisto Andriaus Tapino bei premjero Sauliaus Skvernelio nesutarimo. Vos prieš kelias dienas A. Tapinas viešai pareiškė reikalaujantis premjero atsiprašymo, o jei jo negaus – eis į teismą.

REKLAMA

Savo ruožtu premjeras per savo atstovą pareiškė, kad neketina viešai paneigti savo apie Andrių Tapiną Seime išsakytų žodžių. Įtampai augant savo nuomones pareiškė ir teisininkai, o pats A. Tapinas šiandien įvardijo savo advokato pavardę ir sakė, kad jaučiasi atsidūręs gerose rankose. Savo nuomonę A. Tapinas išsakė „Facebook“.

„Premjeras per savo patarėjus sureagavo greitai – „Tapino šou jis nedalyvaus“. Ir jokių reakcijų daugiau nebus. Kitas patarėjas, Skirmantas Malinauskas, portalui Alfa žaismingai pasakė, kad „premjerui su A.Tapinu teko susitikti boulinge, krepšinio aikštelėje, o jei reikės susitikti teisme, susitiks teisme“.

Nežinau, ar patarėjas prisimena, bet tą kartą krepšinį vienas prieš vieną premjeras gavo, boulinge gavo rezultatu 95-187, tai...

REKLAMA
REKLAMA

Ačiū visiems palaikantiems ir visiems nepalaikantiems. Ir visiems, puikiausiai išmanantiems teisę, už patarimus, savo šlovės minutes pagavusiems teisininkams, kurie jau žino, kaip čia viskas pasibaigs. Man atstovauja advokatas dr. Algimantas Šindeikis, vienas autoritetingiausių žiniasklaidos teisės specialistų Lietuvoje, todėl jaučiuosi gerose rankose. First they ignore you, then they laugh at you...“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė A. Tapinas.

REKLAMA

Kiek anksčiau „Facebook“ pasklido ir teisininko Dominyko Vanharos įžvalgos, kuo galėtų pasibaigti šis konfliktas. „Vakar visa viešoji erdvė ūžė, kai sužinojo, kad ponas Tapinas metė pirštinę ponui Skverneliui tiesiai į veidą, t.y. pareikalavo jo atsiprašyti pagal paties pono Tapino parengtą tekstą pirmuose Vyriausybės ir Seimo tinklapių puslapiuose arba pagrasino kreiptis į prokuratūrą ir į teismą dėl šmeižto bei asmens garbės ir orumo gynimo. Teko skaityti net tokių džiūgavimų, kad ponas Skvernelis „jau be penkių minučių teistas pagal BK“.

Na, siūlyčiau tą šampaną dar kiek pašaldyti, nes, mano nuomone, vienintelis, kuris dėl tokios situacijos turėtų šampaną šaudyti, yra pats ponas Skvernelis. Kaip ir reikėjo tikėtis, šiandien ponas Skvernelis jau paskelbė, kad dėjo jis ant pono Tapino reikalavimų, taigi, p. Tapino mestą pirštinę pakėlė. O ir nieko kito tikėtis nebuvo galima. Ne tik dėl to, kad pono Tapino sąlygos dėl jo atsiprašymo buvo visai ne kuklios, bet dar ir dėl to, kad nieko geresnio savo rinkėjų mobilizacijai prieš pat rinkimus ponas Skvernelis ir sugalvoti negalėjo. Dabar kaip tik gavo progą parodyti, koks jis yra kietas macho alfa teisėsaugininkas, kaip jam jokie Tapinai nėra baisūs, kaip konservatoriai per poną Tapiną bando su juo susidoroti, bet ponas Skvernelis nepasiduoda ir kovoja“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė teisininkas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų