REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemiškos eismo sąlygos pirmadienio rytą daugiau problemų pridarė užmiesčio ir regionų vairuotojams, BNS informavo Vilniaus apskrities policija.

Žiemiškos eismo sąlygos pirmadienio rytą daugiau problemų pridarė užmiesčio ir regionų vairuotojams, BNS informavo Vilniaus apskrities policija.

REKLAMA

Ryte Vilniaus apskrityje užfiksuotas 21 techninis eismo įvykis, dauguma jų – užmiesčio keliuose.

„Vilniaus apskrityje iki šiol padėtis tikrai neatrodo labai sudėtinga, tačiau praktika rodo, kad dėl rytinio judėjimo eismo įvykių dar gali būti kelias valandas“, – rašoma BNS atsiųstame Vilniaus apskrities policijos komentare.

Vilniuje apie 7 val. partrenktas ir sužalotas vyras, tačiau jis į gydymo įstaigą vykti atsisakė. Šalčininkuose nukentėjo dar dvi pėsčiosios – mergaitė ir moteris, jos patyrė kojų traumas.

Kauno apskrityje pirmadienio rytą užregistruoti septyni eismo įvykiai, dviejuose iš jų nukentėjo žmonės: 7.24 val. Kauno rajone, Rokų plente, susidūrus dviems automobiliams į ligoninę pristatyta vieno jų keleivė. Po valandos Kaune, Kalniečių ir Molėtų gatvių sankryžoje, susidūrus automobiliams taip pat nukentėjo vieno jų keleivė, kuri medikų apžiūrai išgabenta į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Kauno apskrities policijos, nepravažiuojamų kelių nėra, tačiau eismo sąlygos išlieka sudėtingos.

„Esant slidžiai kelio dangai, prailgėja stabdymo kelias, tad vairuotojams patariame laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių, neskubėti kelyje, būti kantriems ir atidiems“, – informavo policija.

REKLAMA

Automobilių kelių direkcija įspėja, kad eismo sąlygas Lietuvos keliuose sunkina snygis. Valstybinės reikšmės keliai padengti sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs.

Vakarų Lietuvoje eismo sąlygas sunkina lijundra. Čia magistraliniai keliai šlapi, o krašto ir rajoniniai keliai yra su šlapio sniego provėžomis, slidūs.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, didžiojoje šalies dalyje pirmadienį numatomas snygis, pajūryje pereinantis į šlapdribą.

Vietomis formuosis plikledis. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų