REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britanijos policijos išplatintintuose gatvės kamerų kadruose matyti paskutinės 14-metės lietuvės gyvenimo akimirkos.

Britanijos policijos išplatintintuose gatvės kamerų kadruose matyti paskutinės 14-metės lietuvės gyvenimo akimirkos.

REKLAMA

Vulverhamptono mieste, praėjusių metų balandžio 11-tąją ji praleido kartu su draugais, kurie mergaitę ne kartą įspėjo neiti susitikti su dvejais metais vyresniu draugu į parke esantį paviljoną, tarp vietinio jaunimo žinomą kaip juodąjį namą. Deja, su tėvais anksčiau nekartą konfliktavusi mergina jų patarimo nepaklausė ir vėlų vakarą viena patraukė į jai lemtingu tapusį pasimatymą.

Kitą rytą pusiau ištrenktą ir be gyvybės ženklų jos kūną rado atsitiktinis parko lankytojas. Teismas nustatė, jog mirties priežastis – mažiausiai 21 kartą buku daiktu panašiu į plaktuką atlikti smūgiai į galvą. Tuomet jos kūnas temptas apie pusantro šimto metrų. Jai buvo sulaužytas stuburas, sumaitotas veidas bei išmušti dantys.

Kaltinamasis 16-metis vaikinas, kurio vardas dėl nepilnametystės neatskleidžiamas, visus kaltinimus, tarp kurių ir kūno prievartavimas po mirties, neigia. Tačiau nekartą merginai per socialinį tinklą siustos žinutės raginančios naktį susitikti nuošalioje vietoje nepaliko klausimų. Jas vaikinas kaip ir kitą informaciją, kad bendravo su mergina ir planavo jos nužudymą bandyta ištrinti.

Visgi paneigti išprievartavimą patvirtinančių DNR testų žudikas negalėjo. Nors bausmė žudikui bus paskirta kitų metų vasarį, daugelis neabejoja, jog visą Vulverhamptono miesto bendruomenę sukrėtusios žmogžudystės kaltininkui bus paskirta kalėti iki gyvos galvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų