REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praeivę apiplėšęs 30-metis radviliškietis ne tik moteriai padarė žalos, bet ją patyrė ir pats – naikindamas įkalčius, per žioplumą sudegino ir grobį, praneša policija.

Praeivę apiplėšęs 30-metis radviliškietis ne tik moteriai padarė žalos, bet ją patyrė ir pats – naikindamas įkalčius, per žioplumą sudegino ir grobį, praneša policija.

REKLAMA

Gruodžio 7-osios rytas į darbą skubančiai 63 metų Radviliškio gyventojai buvo nenusisekęs. Apie pusę aštuonių J. Jaramino gatvėje, prisiartinęs iš už nugaros, ją užpuolė vyras. Smogęs į nosį, užpuolikas iš moters rankų ištraukė rankinę ir nubėgo kiemais. Rankinėje buvo mobilusis telefonas „Samsung“, sidabrinis žiedas, skėtis, piniginė su 30 eurų bei rankinės kišenėlėje paslėpti 450 eurų.

Kadangi nukentėjusioji kartu su rankine neteko ir mobiliojo telefonu, tad kviestis pagalbos nebuvo kaip. Apie plėšimą policiją ji informavo tik pasiekusi savo darbovietę.

Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai ėmėsi paieškos priemonių ir tą pačią dieną sulaikė įtariamąjį. Sekdami užpuoliko pėdsakais ir orientuodamiesi liudytojų parodymais, tyrėjai atsidūrė vieno radviliškiečio namuose, į kuriuos po plėšimo įtariamasis ir nuskubėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad pagrobtasis moters telefonas jau užstatytas lombarde, už gautus pinigus nupirkta maisto ir gėrimų, o rankinė su 450 eurų ... sudeginta. Pasirodo, sulaikytasis, piniginėje buvusius 30 eurų pasisavino, o rankinę, norėdamas atsikratyti įkalčiais, įdėmiai nepatikrino ir įmetė į krosnį. Iš pareigūnų sužinojęs, kad su rankine jis sudegino ir beveik pusę tūkstančio eurų, apgailestaudamas tik palingavo galva.

30-mečiam sulaikytajam pradėtas ikiteisminis tyrimas, jam pareikštas įtarimas dėl plėšimo. Vyras už įvairius nusikaltimus yra ne kartą teistas, priklausomas nuo narkotikų. Dėl neteisėto disponavimo psichotropinėmis medžiagomis artimiausiu metu jam teks stoti prieš teismą. Radviliškio rajono policijos komisariato tyrėjai baigia ikiteisminį tyrimą dėl lapkričio 9 d. šio vyro gyvenamojoje vietoje, šaldytuvo kameroje, rasto paketo su psichotropine medžiaga – metamfetaminu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų