REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune – policijos ir artimųjų nerimas. Mįslingomis aplinkybėmis dingo senyvo amžiaus vyriškis. Visuomenės pagalbos prašoma ir socialiniuose tinkluose.

Kaune – policijos ir artimųjų nerimas. Mįslingomis aplinkybėmis dingo senyvo amžiaus vyriškis. Visuomenės pagalbos prašoma ir socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

„Dingo mano senelis Vaclovas Morkūnas (gimęs 1938.12.04).

Gruodžio 6 d. buvo nuvežtas į respublikinę ligoninę ir apie 18 val. paliko ligoninę neatlikęs tyrimų/nesulaukęs pagalbos, bet į savo namus Aukštuosiuose Šančiuose negrįžo, nes buvo rastas netoli savo namų nualpęs ir antrą kartą atvežtas į tą pačią ligoninę apie 22 val. gruodžio 6 d., bet nėra paguldytas, nėra žinių apie tai išvis, kaip galėjo antrą kartą pasišalint iš ligoninės.

Greitosios darbuotoja su manimi susisiekė, sakė, kad prašė kolegų iškviesti taksi bent jau, nepaleisti. Nesuprantu, kaip antrą kartą sunkioje būklėje atvežtas žmogus galėjo dingti iš ligoninės ir niekas tuo nepasirūpinti, net kai buvo sakyta ir akivaizdžiai žmogui blogai.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas žmogus matė gruodžio 7 d. panašų į mano senelį 31 autobuse link Megos, kažkas irgi minėjo, kad kažkur link Grušo mokyklos. Jis galėjo sumaišyti autobusą, nes jam kitas panašus skaičius veža namo. Striukė šviesi, kaip nuotraukoj. Gal kas matėte???

REKLAMA

Dar tikėtina, kad bus paklydęs tarp Žemųjų ir Aukštųjų Šančių, galbūt ties geležinkeliu arba Aukštųjų Šančių ąžuolynu/karių kapinėmis, nes tai jam pažįstamos vietos, taip pat kartais lankosi miesto centre.

Dokumentų su savimi neturi, tikėtina, kad apranga tamsi, dėl vyresnio amžiaus nelabai gerai orientuojasi aplinkoje, prastai mato.

Apie 180 cm ūgio, trumpai apskustais baltais plaukais, labai sukūdęs. Striukė šviesi kaip kamerų medžiagoje, kelnės juodos treninginės.

LABAI PRAŠAU mačiusių ar ką nors žinančių rašyti až arba (geriau) skambinti man telefonu bet kuriuo paros metu: 864304083 Gintarė

Jeigu žinote, kokios dar tarnybos galėtų padėti - prašau, informuokite mane. Paskelbta paieška policijoje.

Jeigu galite, prašau, pasidalinkite žinute. Ačiū.“, – facebook paskyroje rašė dingusio senolio anūkė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų