REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Kraupi žmogžudystė Pasvalio rajone rajone (nuotr. stop kadras)

Pasvalio rajone rasta nužudyta moteris, jos artimieji ieškojo kelias dienas. Policija sulaikė nusikaltimu įtariamą 20-metį jaunuolį.

15

Pasvalio rajone rasta nužudyta moteris, jos artimieji ieškojo kelias dienas. Policija sulaikė nusikaltimu įtariamą 20-metį jaunuolį.

REKLAMA

Kaip pranešė Policijos departamentas, palaikai rasti antradienį, apie 16 val., Pumpėnų miestelyje, Ąžuolyno gatvėje, sodybos ūkinio pastato sandėliuke.

55 metų moters kūnas rastas su daugybinėmis durtinėmis žaizdomis nugaroje.

Nužudytoji dirbo bibliotekininke, jos pasigedo brolis. Ji kelias dienas neatėjo į darbą, tai sukėlė nerimą, nes moteris buvo pareiginga.

Kaip anksčiau rašė tv3.lt, moters kūnas buvo rastas nuogas.

„Niekada pas ją naktimis nedegdavo šviesa. – O šią naktį degė, ir sunerimot? – Na, žinot, jo“, – pasakoja kaimynė Malvina.

„Brolis sako, Stase, ar tu nematei Virgutės, antrą dieną darbe nėra, o pareiginga. Man taip kažkaip šiurpas, sakau tu pažiūrėk malkinėj ar vonioj, negera paliko. Tada netrukus atvažiavo greitoji, išėjo sesuo, sako, gi atradom malkinėj“, – apie kraupų įvykį paskaoja kaimynė Stasė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaimynės pasakoja, kad moteris dirbo miestelio gimnazijos bibliotekininke. Tvarkinga kaimynė name gyveno viena, vaikai jau suaugę, o į darbą visuomet žiūrėjo pareigingai. Todėl artimieji sunerimo, kai net kelias dienas negalėjo su moterimi susisiekti.

REKLAMA

Telefonas buvo išjungtas, o durys užrakintos. Kadangi viduje degė šviesos, o namai buvo sujaukti, brolis į vidų pateko per langą. Tačiau sesuo buvo dingusi kaip į vandenį.

„Aš kai pasakiau, kad šviesa degė, tai jis biški apsidžiaugė, reiškia, sako, viskas gerai, nes telefonas 4 dienas neatsako, jos pačios antrą dieną darbe nebuvo, taip niekada nedarydavo“, – pasakoja kaimynė.

Nuogas moters kūnas malkinės sandėliuke aptiktas jau vakare, kai pasitelkti pareigūnai. Spėjama, kad žudikas išniekintą kūną mėgino slėpti.

„Nežinau, ką toks žmogus gali nusikalsti, kad taip padaryt žvėriškai. – Paslėpta ji buvo? – Malkinėj iš kitos pusės ištempta, išdraskyta, visas veidas kruvinas“, – pasakoja Stasė.

Kaimynė sako, kad nužudytosios kieme nebuvo girdėti jokio triukšmo, pati moteris niekuomet negirtavo, o ir pastovaus širdies draugo neturėjo.

Daugiau – TV3 žinių reportaže:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų