REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

8 metų berniuką Mažeikių rajone automobiliu mirtinai sužalojo Mažeikių rajono savivaldybės tarybos narys konservatorius Sigitas Kaktys.

8 metų berniuką Mažeikių rajone automobiliu mirtinai sužalojo Mažeikių rajono savivaldybės tarybos narys konservatorius Sigitas Kaktys.

REKLAMA

Policija praneša, kad ketvirtadienį, apie 15 val., Balėnų kaime, automobilis „Volvo S90“, vairuojamas Mažeikių rajono savivaldybės tarybos nario S. Kakčio, partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusį mažametį.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė BNS sakė, kad S. Kakčiui yra pareikšti įtarimai ir paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

„Taip, aš vairavau, bet nenoriu apie tai kalbėti, labai skaudi nelaimė, labai išgyvenu. Nieko nenoriu vertinti ir kalbėti, yra teisėtvarka, ji atliks tyrimą“, – BNS penktadienį sakė S. Kaktys.

Jis sakė, kad sustabdys narystę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijoje.

Pirminiais policijos duomenimis, į vietą, kurioje įvyko eismo įvykis, vaikas buvo parvežtas mokykliniu autobusu. Iš jo išlipęs berniukas ėjo per gatvę, kur buvo partrenktas atvažiuojančio automobilio.

REKLAMA
REKLAMA

Apie nelaimę pranešė automobilį „Volvo S90“ vairuotojas.

Toje vietoje, kur įvyko nelaimė, leidžiamas greitis yra 90 kilometrų per valandą.

Gydytojo išsilavinimą turintis S. Kaktys 1996–2000 metais ėjo Seimo nario pareigas, 1999–2000 metais buvo Valdymo reformų ir savivaldybių reikalų ministru.

REKLAMA

S. Kaktys buvo teisiamas vadinamoje „Mažeikių naftos“ byloje, vėliau ją teismas nutraukė dėl senaties.

Šioje byloje buvęs savivaldybių ir valdymo reformų ministras Sigitas Kaktys, susisiekimo ministras Rimantas Didžiokas ir ūkio viceministras Antanas Bartulis buvo kaltinami piktnaudžiavimu tarnybine padėtimi ir tarnybinių įgaliojimų viršijimu parafuojant ir pasirašant 1999 metais sutartis su JAV bendrove „Williams International Company“ dėl bendrovės „Mažeikių nafta“ akcijų pardavimo ir šios teisės valdyti šią įmonę perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų