REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Incidentas namuose (nuotr. stop kadras)

Sujudimas „Facebook“ – tiesiogiai transliuotas tariamas vaikų paėmimas

Papildyta policijos komentaru (21:50 val.)
7

Visuomenininku save vadinantis Donatas Jančaras „Facebook“ tiesiogiai transliavo, pasak jo, neteisėtą mėginimą atimti vaikus viename iš butų Pabalių kaime. Pasak D. Jančaro policija atvažiavo pagal iškvietimą, bet kas juos iškvietė – neaišku.

Šie atvykę rado vieną iš tėvų galimai girtą, todėl iškvietė Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistus. D. Jančaro gyvus video vienu metu „Facebook“ tinkle žiūrėjo keli tūkstančiai žmonių. Jis, kaip paaiškėjo vėliau, nėra susijęs su šeima pas kurią buvo iškviesta policija, bet juos pažįsta, todėl siekia jiems padėti. 

Pats D. Jančaras yra iš Pagėgių, per praėjusius rinkimus į Seimą mėgino patekti su antikorupcine N. Puteikio ir K. Krivicko koalicija. Pasibaigus incidentui namuose, D. Jančaras parašė, kad viskas baigėsi gerai, vaikai iš tėvų nebuvo atimti. „Baigėsi viskas gerai, tačiau nežinau kaip viskas būtų baigęsi jei nebūčiau visko filmavęs. Įkelsiu dar vieną audio įrašą kuriame daug išgirsite policininkų apsurdą“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė vyras. D. Jančaro video įrašus peržiūrėjo keliasdešimt tūkstančių žmonių. 

REKLAMA
REKLAMA

Pasak policijos, lapkričio 15 d. apie 16.26 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno raj., Vilkijos apylinkių sen., Pabalių k., namuose su nepilnamečiais vaikais esanti moteris galimai yra neblaivi. Atvykusiems pareigūnams tikslinant įvykio aplinkybes, moteris (gim. 1978 m.) atsisakė tikrintis blaivumą.

Apie 17.30 val. grįžo namuose buvusių nepilnamečių tėvas (gim. 1978 m.), kuris buvo blaivus. Informacija apie įvykį buvo perduota vaiko teisių apsaugos atstovams. Vaikai liko namuose su tėvu. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų