REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį po pietų automobilis partrenkė 8-erių berniuką, kuris žuvo įvykio vietoje, praneša policija.

Ketvirtadienį po pietų automobilis partrenkė 8-erių berniuką, kuris žuvo įvykio vietoje, praneša policija.

REKLAMA

14.15 val., Mažeikių rajone, kelyje Telšiai-Tirkšliai, apie 1 km iki Balėnų kaimo, automobiliu „Volvo S90“, kurį vairavo blaivus vyras (gimęs 1956 m.), buvo partrenktas 8 metų berniukas. Pirminiais duomenimis, į vietą, kurioje įvyko eismo įvykis, vaikas buvo parvežtas mokykliniu autobusu. Iš jo išlipęs berniukas ėjo per gatvę, kur buvo partrenktas atvažiuojančio automobilio. Apie nelaimę pranešė automobilį „Volvo S90“ vairavęs vyras. Vaikas žuvo įvykio vietoje. Eismo įvykio aplinkybės tikslinamos.

Liudininkų teigimu vaiką išlipusį iš mokyklinio autobuso partrenkė ir mirtinai sužalojo buvęs Seimo narys, konservatorius Sigitas Kaktys. Nuo 2011 metų jis yra Mažeikių rajono savivaldybės tarybos narys. 1995–1996 m. politikas buvo Mažeikių rajono savivaldybės meru. 

REKLAMA
REKLAMA

1996–2000 m. S. Kaktys buvo Lietuvos Respublikos Seimo narys, 1999–2000 m. Valdymo reformų ir savivaldybių reikalų ministras. Vyriausybės vardu 1999 m. spalio 29 d. pasirašė sutartis su JAV kompanija Williams International Company dėl AB „Mažeikių nafta“ akcijų pardavimo. Dėl šios sutarties buvo iškelta baudžiamoji byla, kurioje S. Kakčiui pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi ir tarnybinių įgaliojimų viršijimo. Byla buvo nutraukta dėl senaties.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų